Seuraa

Jalkojen kunnon seuraaminen

Kun jalkaongelmat havaitaan ajoissa, ehkäistään vakavien vaurioiden kehittymisen. Jalkavaivat minimoidaan omatoimisella jalkojen seurannalla.

Lue lisääTutustu tuotteisiimme

Jalkojen kunnon seuranta on osa jalkaongelmien ennaltaehkäisyä

Jalkojen kunnon seuranta itse tai toisen henkilön tekemänä on osa jalkaongelmien ennaltaehkäisyä. Tietyissä sairauksissa jalkojen ihon säännöllinen seuranta on tärkeä osa sairauden perushoitoa. Tällaisia sairauksia ovat mm. diabetes, psoriasis, nivelrikko ja reuma. Vuosittain tehtävät tarkastukset eivät riitä jalkojen kunnon seurannaksi. Jalkaterveys kasvattaa merkitystään erityisesti ikääntymisen myötä. Ikääntyessä kehossa tapahtuu jalkaterveyteen vaikuttavia muutoksia, kuten nivelten liikkuvuuden, tuntoaistin ja lihasten voimantuottokyvyn heikkenemistä. Huolellisella ja säännöllisellä jalkojen tutkimisella voidaan havaita muutoksia, jotka hoitamattomina voivat johtaa liikkumiskyvyn heikkenemiseen. Jalkavaivat kipuineen eristävät erityisesti ikääntyneitä kotioloihin.

Haluamme kannustaa väestöä omatoimiseen jalkojen seurantaan. Ihovaurioiden havaitseminen ajoissa ennaltaehkäisee pitkäaikaista haavautumista ja vähentää terveydenhuollon kustannuksia. Helposti mukana kulkeva ja särkymätön Mills Jalkojen tutkimuspeili on apuväline henkilöille, joiden jalkojen omatoiminen seuranta on haastavaa esimerkiksi liikerajoitteiden takia. Tutustu tuotteeseen alla. Mills tarjoaa hoitotuotteet myös jalan virheasentojen korjaamiseen.

Säännöllinen käynti jalkojenhoidon ammattilaisella edistää jalkaterveyttä

Suosittelemme jalkojen kunnon seuraamiseen

Mills Jalkojen tutkimuspeili

Omatoimiseen jalkapohjan ja varpaiden tutkimiseen. Teleskooppivarsi.

Millsin tuotteet on saatavilla apteekeista ja jalkojenhoidon ammattilaisilta!

Vaivaako sinua jokin näistä?