EtusivuTuotekategoriatKorjaaComforsil Päkiäpehmuste varvaslenkillä

Comforsil Päkiäpehmuste varvaslenkillä

Comforsil Päkiäpehmuste varvaslenkillä

  • kipeytyneille päkiöille, paljon seisoville
  • 4 mm iskunvaimennus vähentää painetta ja lievittää kipua
  • ehkäisee hiertymiä ja kovettumia
  • mukailee luontaista rasvapatjaa 
  • pehmeää ja kestävää 100 % silikonia, jota on helppo pitää puhtaana
Osta verkosta

PÄKIÄN ALUEEN KIVUN LIEVITYKSEEN

Pehmeästä ja laadukkaasta 100 % silikonista valmistetut Comforsil Päkiäpehmusteet vähentävät painetta ja lievittävät kipua päkiän alueella. Säännöllisesti käytettynä päkiäpehmusteet ehkäisevät hiertymien ja kovettumien muodostumista suojaamalla ihoa rasitukselta. Päkiäpehmusteen luontaista rasvapatjaa mukaileva muotoilu ja tehokas 4 mm iskua vaimentava silikonikerros helpottavat askellusta ja jakavat kuormitusta koko päkiän alueelle. Tuote pysyy hyvin paikoillaan vahvistetun varvaslenkin avulla ja pehmusteen pohjaan varustetulla imukuppirakenteella. Comforsil päkiäpehmusteesta on yksi koko. Pakkaus sisältää pehmusteen oikealle ja vasemmalle jalalle.

Comforsil Päkiäpehmuste asetetaan sileä puoli suoraan ihoa vasten. Imukuppimainen rakenne jää kenkää tai sukkaa vasten. Joustokankaalla vahvistettu varvaslenkki pujotetaan 2. tai 3. varpaan ympärille. Tuotteen kanssa on suositeltavaa käyttää sukkia, koska sukat suojaavat ihoa myös muulta hiertymiseltä. Vaikka kipua tuntuisi vain toisessa päkiässä, tulee tuotetta käyttää samanaikaisesti molemmissa kengissä lisäongelmien ehkäisemiseksi. Käyttö tulee aloittaa asteittain tuotteen sopivuuden varmistamiseksi. Mikäli Päkiäpehmuste ei helpota kipua muutaman päivän käytön jälkeen tai kipu pahenee, tulee kääntyä jalkojenhoidon ammattilaisen puoleen. Tuotteen yhteydessä suositellaan talkin käyttöä. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Comforsil Päkiäpehmuste vaimentaa iskua ja lievittää kipua päkiässä.

 

MISTÄ PÄKIÄKIPU JOHTUU?

Päkiäkipu on usein aktiivisesti liikkuvien vaiva, sillä heidän päkiänsä rasittuvat tavallista enemmän. Aktiivisesti liikkuvien lisäksi päkiäkivusta kärsivät usein myös esimerkiksi pitkäjaksoisesti seisovat, ylipainoiset tai raskaana olevat. Päkiäkipu on yleinen vaiva lisäksi epäsopivia kenkiä käyttävillä kuten korkeakantaiset tai suippokärkiset kengät.

Yleisimpänä syynä kipeytyneelle päkiälle pidetään jalkaterän etuosan kaaren madaltumista ja koko päkiän alueen leviämistä. Kun jalkaterän etuosa leviää, aiheuttaa se liiallista venymistä jalkapöytäluiden välissä nivelsiteissä ja jänteissä. Tällöin jalkapöytäluiden välit suurenevat ja päkiän alue levenee entisestään. Päkiän alueen leviäminen ja päkiän alueen kuormituksen kasvaminen johtaa siihen, että päkiän alla luontaisena iskunvaimentimena oleva rasvapatja ohenee, kovettuu tai siirtyy. Tämä taasen kuormittaa päkiän alueella olevien varpaiden tyviniveliä, mikä altistaa päkiän alueen eri kiputiloille, känsien ja päkiän alueen kovettumien syntyyn ja nivelten kipeytymiseen. Lue lisää päkiäkivusta ja tutustu myös Comforsil Saumattomiin päkiäpehmusteisiin.

MIKSI COMFORSIL?

Liikunnan määrän kasvaessa ja liikkuminen kovilla alustoilla (asfaltti, betoni, laattalattia jne.) lisäävät riskiä erilaisten rasitustilojen ja jalkavaivojen syntymiseen tai lievien vaivojen pahenemiseen.

Yleisimpiin jalkojen kiputiloihin suunnitellut Comforsil silikoniapuvälineet ovat laadukasta ja kestävää silikonia, jotka korjaavat jalan ja varpaiden asentoa, suojaavat ihoa ja antavat sopivan tuen ilman liiallista joustoa käytössä. Comforsil tuotteiden jalan anatomiaa mukailevissa muotoiluissa on huomioitu erityisesti istuvuus ja iskua vaimentavassa materiaalissa mukavuus. Monipuolinen silikonisarja tarjoaa avun yleisimpiin jalkavaivoihin ja kattaa koot eri suuruisille jaloille. Pehmeä, mutta samalla tukeva materiaali on erityisesti terveydenhoitoon soveltuvaa (medical grade) 100 %:sta silikonia, joka kestää hyvin käyttöä ja pesua. Tuotteet ovat tarkoitettu edistämään jalkaterveyttä ja ne ovat CE merkittyjä luokan I lääkinnällisiä laitteita. Tutustu Comforsiliin.

Millsin tuotteet on saatavilla apteekeista ja jalkojenhoidon ammattilaisilta!

Voit olla kiinnostunut myös näistä