Hoida

Ihon ja kynsien hoitaminen

Jalkojen hoito on tärkeää, jotta voidaan estää esimerkiksi kuivat jalkapohjat, väsyneet jalat, sisäänkasvanut kynsi tai kovettumat jaloissa. Ihon säännöllinen kosteuttaminen tehostaa omaa suojamekanismia jaloissa.

Lue lisääTutustu tuotteisiimme

Ihonhoito ehkäisee iho-ongelmien syntymistä ja pitää jalat kunnossa

Jalkojen hoito vahvistaa ihon omaa suojaa, kosteuttaa kuivaa ihoa, pehmentää ja ehkäisee kovettumia. Ihon säännöllinen hoito on olennaista ihon joustavuuden ja kosteustasapainon säilymisen kannalta. Jalat kannattelevat kehon painoa ja ihon suojauskyky on koetuksella jatkuvan rasituksen takia. Puolustusreaktiona rasitukseen iho kiihdyttää solumuodostusta, sarveistuu ja kovettuu. Kovettuman alaiseen kudokseen saattaa muodostua verenpurkauma ja tulehdus. Näin ollen kovettumat jaloissa voivat johtaa jopa jalkahaavaan. Erityisesti kuivaihoisten tulee kiinnittää huomiota jalkojen säännölliseen hoitoon.

Jalkojen ihon päivittäishoitoon ja iho-ongelmien ennaltaehkäisyyn kuuluvat jalkojen pesu ja rasvaus sekä kynsien leikkaaminen. Jalkavoide on syytä valita huolella. Sen tulee sisältää tehokkaita kosteudensitojia sekä ihoa suojaavia rasvoja ja/tai vaha-ainesosia. Kynnet tulee pitää lyhyinä, ja leikkaamalla ne suoraan pyöristämättä liikaa kulmia ehkäistään sisäänkasvanut kynsi. Ihonhoitoon on tarjolla perinteisen rasvaamisen ohella myös vaivattomampia vaihtoehtoja, jolloin ei tarvitse tuhrata käsiä rasvaan. Varpaiden kynsien leikkaamiseen on suositeltavaa käyttää vahvoja ja turvallisia kynsileikkureita. Myös ihoa suojaavat tuotteet auttavat jalkojen hoidossa.

Suosittelemme ihon ja kynsien hoitoon

Mills 360° Jalkaraspi

Mills 360 Jalkaraspi on tarkoitettu kovettumien poistoon. Muotoilusta, sisältä pehmeästä jalkaraspista saa hyvän otteen, jolloin kovettumien poisto on vaivatonta myös hankalilta alueilta. Valmistettu pehmeästä, miellyttävästä materiaalista.

Mills Jalkaseerumi

Kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa, pitää ihon kimmoisana ja ehjänä.

Mills Teepuuöljy

Mills Teepuuöljy on laadukas, 100 % antimikrobinen teepuuöljy, joka auttaa iho- ja kynsiongelmien hoidossa. Kätevä tippapullo. Säilytä valolta suojattuna, korkki hyvin suljettuna. Valmistettu Australiassa.

Mills Käsi- ja jalkavoide

Mills Käsi- ja jalkavoide on hajusteeton, herkän ihon voide, joka kosteuttaa tehokkaasti ja jättää ihon kevyen tuntuiseksi. Hygieeninen ja kätevä pumppupullo. Valmistettu Suomessa.

Mills Pihkavoide

Mills Pihkavoide on helposti levittyvä ja riittoisa karitevoita ja suomalaista antibakteerista kuusenpihkaa (5%) sisältävä voide. Suojaa ja hoitaa ärsyyntynyttä ihoa sekä pidättää kosteutta ihossa. Rasvapitoisuus n. 30 %.

Mills Jalkakylpysuola

Ehkäisee jalka- ja kynsisientä sekä toimii hoidon tukena sieni-infektioissa.

Mills Geelisukat kantapäille

Hoitaa halkeilevia kantapäitä, avoimen kärjen ansiosta sopii erikokoisille jaloille.

Mills Kynsileikkurit

Sopivat sekä varpaiden että sormien kynsien leikkaamiseen. Pyöristetty kärki, ruostumatonta terästä.

Callusan Vaahtovoide erittäin kuivalle iholle

Nopeasti imeytyvä Callusan Extra erittäin kuivan ja sarveistuneen ihon hoitoon.

Callusan Vaahtovoide hikoileville jaloille

Nopeasti imeytyvä Callusan Fresh hikoileville jaloille. Neutraloi hajuja.

Callusan Vaahtovoide jalkojen kovettumille

Nopeasti imeytyvä Callusan Forte kovettumien ja halkeilevan ihon hoitoon.

Callusan Vaahtovoide kuivalle iholle

Hajusteeton vaahtovoide kuiville jaloille ja koko vartalolle.

Callusan Vaahtovoide sienitulehdusherkille jaloille

Nopeasti imeytyvä Callusan Rapid kuivan ja tulehdusherkän ihon hoitoon.

Callusan Vaahtovoide turvonneille jaloille

Nopeasti imeytyvä Callusan Vinum turvonneille ja väsyneille jaloille.

Millsin tuotteet on saatavilla apteekeista ja jalkojenhoidon ammattilaisilta!

Vaivaako sinua jokin näistä?