Mills Huoparengas

Mills Huoparengas

  • suojaa ihoa hankaukselta ja vähentää painetta iholla, siten lievittää kipua liikkuessa
  • iso L-kokoinen huoparengas (Ø 4,5 cm) vähentää vaivaisenluuhun kohdistuvaa painetta sekä keventää kovettumia, kehräsluuta, kantapäätä ja päkiää
  • S/M-kokoinen (25 mm) huoparengas vähentää känsään ja syylään kohdistuvaa painetta
  • kiinnittyy iholle liimapinnan ansiosta, ihoystävällinen materiaali
Osta verkosta

KÄNSIEN, SYYLIEN JA VAIVAISENLUUN KEVENTÄMISEEN

Huoparengas vähentää kipupisteeseen kohdistuvaa painetta, suojaa ihoa hankaukselta ja lievittää kipua esim. kävellessä. Pehmeää ja hengittävää 3 mm sekoitehuopaa. Ihosystävällinen materiaali, kertakäyttöinen.

KÄYTTÖOHJEET

Irrota huoparengas suojapaperista ja kiinnitä se puhtaalle ja kuivalle iholle. Kevennettävä alue tai kipukohta kohdistetaan renkaan keskelle. Jalkapohjassa käytettäessä leikkaa huoparenkaaseen lovi, jotta paine jakautuu tasaisesti. Samaa huoparengasta voi pitää iholla korkeintaan 16 h vuorokaudessa. Poista mahdolliset liimajäämät lämpimällä vedellä, ei alkoholipitoisella aineella. Tuote ei kestä kastelua.

Mikäli sinulla on verenkiertohäiriöitä jaloissa, varmista tuotteen soveltuvuus terveydenhuollon ammattilaiselta. Jos tuote aiheuttaa epämukavuutta, ihon punoitusta tai kipua, lopeta tuotteen käyttö. Ei avohaavoille, tuote ei ole steriili. Vain ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville.

CE-merkitty lääkinnällinen laite

Millsin tuotteet on saatavilla apteekeista ja jalkojenhoidon ammattilaisilta!

Voit olla kiinnostunut myös näistä