EtusivuTuotekategoriatKorjaaComforsil Kantapääpehmuste

Comforsil Kantapääpehmuste

Comforsil Kantapääpehmuste

  • väsyneille jaloille ja paljon seisoville
  • keventää askelta koko kantapohjan alueella
  • ehkäisee jalkojen ja alaselän kipeytymistä ja ylikuormittumista
  • pehmeää ja kestävää 100 % silikonia, jota on helppo pitää puhtaana
Osta verkosta

KANTAPÄÄN KIPUTILOJEN EHKÄISYYN

Pehmeästä ja mukavasta silikonista valmistetut Comforsil Kantapääpehmusteet keventävät askelta ja ehkäisevät jalkojen väsymistä sekä lievittävät esim. tärähdyksen aiheuttamaa kipua kantapään alueella. Tuote ehkäisee kantapääkipua, alaselän ja jalkojen nivelten ylirasittumista lisäämällä iskunvaimennusta kantapään alueelle. Comforsil Kantapääpehmusteet soveltuvat myös kantakalvon tulehdustilan (plantaarifaskiitin) ja ohentuneen tai siirtyneen rasvapatjan hoitoon. Valittavissa koot:

Koko Kengän numero
 S 34 – 37
 M 38 – 40
 L 41 – 43

Comforsil Kantapääpehmusteet asetetaan sileäpinta kantapäätä vasten. Tuote pysyy hyvin paikallaan pohjassa olevan imukuppirakenteen vuoksi. Vaikka kipua tuntuisi vain toisessa kantapäässä, tulee tuotetta käyttää molemmissa kengissä lisäongelmien ehkäisemiseksi. Mikäli Kantapääpehmuste ei helpota kipua muutaman päivän käytön jälkeen tai kipu pahenee, tulee kääntyä jalkojenhoidon ammattilaisen puoleen. Tuotteen yhteydessä suositellaan talkin käyttöä.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

MISTÄ KANTAPÄÄKIPU JOHTUU? 

Kantapääkivun taustalla on useimmiten tavallista suurempi jalkaterän rasitus, voimakas ponnistus tai kantapäähän äkillisesti kohdistunut tärähdys. Kantapääkipua voivat aiheuttaa myös huonot jalkineet, rasitus kovalla alustalla, kantapään reunojen kovettumat ja hiertymät. Lisäksi ylipaino, jalkaterän asentovirheet sekä toistuva rasitus kuten pitkäkestoinen juokseminen tai seisominen voivat herkistää kantapään kivulle. Lue lisää kattavasta artikkelistamme, miten vaivaa voidaan ehkäistä ja hoitaa.

Kantapääkivun etenemistä tulehdustilaan tai luupiikin muodostumiseen voidaan ennaltaehkäistä silikonisilla pehmusteilla, jotka asetetaan iholle ja kenkiin. Nämä iskua vaimentavat pehmusteet pehmentävät iskuja ja helpottavat kantapään kipua. Tutustu lisää kantapääkivun hoitoon soveltuviin tuotteisiin kuten Comforsil Kantapääkuppeihin ja Comforsil Kantapäätyynyihin.

MIKSI COMFORSIL?

Liikunnan määrän kasvaessa ja liikkuminen kovilla alustoilla (asfaltti, betoni, laattalattia jne.) lisäävät riskiä erilaisten rasitustilojen ja jalkavaivojen syntymiseen tai lievien vaivojen pahenemiseen.

Yleisimpiin jalkojen kiputiloihin suunnitellut Comforsil silikoniapuvälineet ovat laadukasta ja kestävää silikonia, jotka korjaavat jalan ja varpaiden asentoa, suojaavat ihoa ja antavat sopivan tuen ilman liiallista joustoa käytössä. Comforsil tuotteiden jalan anatomiaa mukailevissa muotoiluissa on huomioitu erityisesti istuvuus ja iskua vaimentavassa materiaalissa mukavuus. Monipuolinen silikonisarja tarjoaa avun yleisimpiin jalkavaivoihin ja kattaa koot eri suuruisille jaloille. Pehmeä, mutta samalla tukeva materiaali on erityisesti terveydenhoitoon soveltuvaa (medical grade) 100 %:sta silikonia, joka kestää hyvin käyttöä ja pesua. Tuotteet ovat tarkoitettu edistämään jalkaterveyttä ja ne ovat CE merkittyjä luokan I lääkinnällisiä laitteita. Tutustu Comforsiliin.

Millsin tuotteet on saatavilla apteekeista ja jalkojenhoidon ammattilaisilta!

Voit olla kiinnostunut myös näistä