Mills yrityksenä

Vahva asiantuntijuus jalkojenhoitoalalla

Mills Enterprises Ltd Oy on laadukkaisiin ja terveyttä edistäviin jalkojenhoitotuotteiden ja -välineiden myyntiin ja markkinointiin keskittynyt kotimainen maahantuontiyritys. Tarjoamme tuotteita jalkojenhoidon, kauneudenhoidon ja terveydenhuollon ammattilaisten sekä kuluttajien tarpeisiin.

Lue lisää

EtusivuMills yrityksenä

Mills yrityksenä

Mills Enterprises Ltd Oy:n uraauurtava jalkojenhoitoalan ammattitaidon kehittäminen ja jalkojen terveyttä edistävien tuotteiden tarjoaminen on saanut alkunsa vuonna 1995 jalkojenhoitoon omistautuneiden ammattilaisten toimesta. Reilun 20 vuoden aikana yrityksemme on pysynyt kotimaisena perheyrityksenä ja kasvattanut toimintaansa yhdeksi johtavaksi jalkojenhoitotuotteiden maahantuonnin ja markkinoinnin toimijaksi Suomessa sekä tärkeäksi yhteistyökumppaniksi muiden alalla toimijoiden kanssa. Vankka koulutusosaamisemme ja asiantuntijuuteemme pohjautuvat kokeneisiin terveydenhuollon, kauneudenhoitoalan ja jalkaterapian ammattilaisiimme.

Tulemme vahvasti keskittymään toiminnassamme jalkojen itsehoidon merkityksen ja osaamisen kasvattamiseen sekä ennaltaehkäisevään jalkojenhoitotyöhön.

Taustallamme toimii vahva ja luotettava päämiesverkosto

Pitkän linjan yhteistyömme suomalaisten ja kansainvälisesti johtavien tavarantoimittajien kanssa ovat antaneet mahdollisuuden tarjota kattavan tuotevalikoiman tunnettuja, jalkaterveyttä edistäviä ja arvostettuja jalkojenhoitotuotteita ammattilaistemme käyttöön. Näistä olemme valikoineet myös helppokäyttöiset, kestävät ja jalkaongelmia ennaltaehkäisevät tuotteemme jalkojen itsehoitoon. Jatkuvaa tuotekehitystä tekevien yhteystyökumppaniemme tukemana huolehdimme siitä, että uudet tuoteinnovaatiot ovat nopeasti asiakkaidemme käytössä.

Laadukkaita brändejä

Kuluttaja-asiakkaille kohdennetut suurimmat tavaramerkkimme ovat mm. Comforsil (ent. Luga), Peclavus, Callusan ja Millsin omat tuotteet (mm. Mills Lampaanvilla, Mills Yleispohjalliset ja Mills Geelisukat kantapäille).

Luotettava yhteistyökumppani

Olemme jalkojenhoidon tuotteiden markkinoinnin ja ammatillisen tiedonvälityksen edelläkävijä Suomessa jo reilun 20 vuoden ajan. Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja pitkät asiakassuhteet ovat toimintamme perusta. Edistämme jalkojenhoidon osaamista ja ennaltaehkäisevää jalkojenhoitoa ammattitaitoisilla koulutuksilla ja viestinnällä. Edustamme korkealaatuisia tuotteita, joita myös jalkojenhoidon ammattilaiset käyttävät päivittäin. Haluamme olla luotettava yhteistyökumppani ja edistää jalkojen kokonaisvaltaista hyvinvointia asiantuntevalla asiakaspalvelulla. Tuotteiden helppo saatavuus sekä nopeat ja joustavat toimitukset ovat yrityksemme tärkeimpiä toimintaedellytyksiä.

Verkkokauppamme palvelee alan ammattilaisia

Verkkokauppamme tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan hankkia kaiken tarvitsemansa jalkojenhoitotyötä varten. Millsin verkkokauppa palvelee jalkojenhoitoalan, kauneudenhoitoalan, terveydenhuollon ammattilaisia ja opiskelijoita. Verkkokauppaan löydät sivuston ylänurkassa ”ammattilaiset” linkin takaa. Palvelemme apteekkeja keskitetysti jakeluyhteistyökumppanimme kautta.