Tuotekategoriat

Tuotteet jalkojenhoitoon

Jalkojen hoito on tehokasta, kun sitä toteutetaan kokonaisvaltaisesti. Tutustu jalkojenhoidon tuotteidemme tuotekategorioihin.

Lue lisääTuotekategoriat

EtusivuTuotekategoriat

Hyvä jalkaterveys on jalkojen
ennaltaehkäisevää hoitoa!

Jalkojen hoito ja niistä huolehtiminen on tärkeää, koska jalkojen hyvinvointi heijastuu koko kehon hyvinvointiin. Liikkuessa jalkaterään kohdistuu suuri kuormitus, joka on noin 3 kertaa koko kehon paino. Lisääntyneet liikuntatottumukset, kovilla alustoilla käveleminen, ylipaino ja vääränlaisten kenkien käyttö lisäävät entisestään jalkojen kuormitusta ja riskiä jalkaongelmien muodostumiseen. Jalkojen lihasten ja nivelten ylirasittuminen äkillisen, voimakkaan tai pitkäkestoisen rasituksen seurauksena voi myös johtaa jalkaongelmiin.

Tietyt sairaudet kuten diabetes, reuma, nivelrikko, psoriasis ja alaraajojen valtimotauti aiheuttavat muutoksia jaloissa. Näillä henkilöillä päivittäinen jalkojenhoito on tärkeä rutiini ja osa perussairaudenhoitoa. Jalkojenhoito on kuitenkin tärkeää myös muille. Tutustu alta mm. jalkojen ihon suojaamiseen, asentovirheiden korjaamiseen ja ihon hoitoon.

Suojaa

Esim. hiertymä kantapäässä, rakko jalassa tai jalkojen kovettumat ovat harmillisia vaivoja. Ihoa suojaavat tuotteet auttavat. Tutustu nyt!

Lue lisää

Korjaa

Jalan virheasento on tärkeää korjata. Korjaaminen lievittää kipua, vähentää kehon kuormitusta ja ehkäisee jalkaterien ihomuutoksia. Katso hoitotuotteet!

Lue lisää

Hoida

Jalkojen säännöllisellä hoidolla voidaan estää mm. kuivat jalkapohjat, väsyneet jalat, sisäänkasvanut kynsi tai kovettumat jaloissa. Tutustu hoitotuotteisiin!

Lue lisää

Seuraa

Kun jalkaongelmat havaitaan ajoissa, ehkäistään vakavien vaurioiden kehittymisen. Jalkavaivat minimoidaan omatoimisella jalkojen seurannalla. Katso apuvälineet!

Lue lisää

Liikuta

Jalkojen liikuttelu parantaa verenkiertoa ja lievittää kipua. Ehkäise jumppaamalla esim. jalkojen huono verenkierto, väsyneet jalat tai jalkaterän virheasento!

Lue lisää

Jalkaongelmia?

Kärsitkö hiertymistä, halkeamista tai vaivaisenluusta? Tutustu ratkaisuihimme.

Tiesitkö?

Yksi kolmasosa naisista kärsii vaivaisenluusta jossain kohtaa elämäänsä. Tutustu, miten voit estää vaivaisenluun kehittymisen.

Miten hoidan jalkojani?

Jaloista huolehtiminen on tärkeää, koska jalkojen hyvinvointi heijastuu koko kehon hyvinvointiin. Miten hoidan jalkojani itse? Tutustu jalkojenhoidon opasvideoon!

Lue lisää jalkojenhoidosta