EtusivuTuotekategoriatSuojaaComforsil Saumaton Päkiäpehmuste

Comforsil Saumaton Päkiäpehmuste

Comforsil Saumaton Päkiäpehmuste

  • vaimentaa askeliskua silikonipehmusteella
  • lievittää päkiäkipua
  • ehkäisee hiertymien ja kovettumien muodostumista
  • tuotteessa ei ole saumoja ja on siitä johtuen mukava jalassa
  • kompressoiva kangasmateriaali
  • mahtuu useimpiin kenkiin
  • sopii säännölliseen käyttöön
  • saatavissa kahdessa koossa, S tai L, pakkauksessa pari
  • kestää pesun 30 ̊C, mukana säilytyspussi
Osta verkosta

PÄKIÄN ALUEEN SUOJAUKSEEN

Pehmeästä ja laadukkaasta 100 % silikonista valmistetut puettavat Comforsil Saumattomat Päkiäpehmusteet vaimentavat askeliskua, suojaavat ihoa rasitukselta ja siten lievittävät kipua päkiän alueella. Säännöllisesti käytettynä päkiäpehmusteet ehkäisevät hiertymien ja kovettumien muodostumista. Saumattomat Päkiäpehmusteet asettuvat jalkaan luontaisen rasvapatjan paikalle ja jakavat kuormitusta koko päkiän alueelle. Kompressoiva kangasmateriaali parantaa tuotteen istuvuutta ja tukee päkiän oikeaa asentoa. Nudenvärinen ja miellyttävän tuntuinen suoja kestää pesun 30 ̊C. Mukaan tulee myös säilytyspussi. Pakkaus sisältää pehmusteen oikealle ja vasemmalle jalalle.

Comforsil Saumaton Päkiäpehmuste puetaan jalkaan niin, että pienempi suuaukko jää isovarpaan kohdalle. Pehmusteen kuuluu olla napakka jalassa. Tuotteen kanssa on suositeltavaa käyttää sukkia, koska sukat suojaavat ihoa myös muulta hiertymiseltä. Vaikka kipua tuntuisi vain toisessa päkiässä, tulee tuotetta käyttää samanaikaisesti molemmissa kengissä lisäongelmien ehkäisemiseksi. Käyttö tulee aloittaa asteittain tuotteen sopivuuden varmistamiseksi. Mikäli Päkiäpehmuste ei helpota kipua muutaman päivän käytön jälkeen tai kipu pahenee, tulee kääntyä jalkojenhoidon ammattilaisen puoleen. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Comforsil Saumaton Päkiäpehmuste suojaa ihoa ja ehkäisee kovettumia.

Pesu-ja käyttöohjeet

Pese pehmuste käsin haalealla vedellä (30 °C) ja miedolla pesuaineella. Tuotteen mukana tulee pussi, joka soveltuu sekä tuotteen pesuun että säilytykseen. Kuivatus huoneenlämmössä. Ei kestä silitystä. Tuotteita suositellaan vain henkilökohtaiseen, päivittäiseen käyttöön.

 

MISTÄ PÄKIÄKIPU JOHTUU?

Päkiäkipu on usein aktiivisesti liikkuvien vaiva, sillä heidän päkiänsä rasittuvat tavallista enemmän. Aktiivisesti liikkuvien lisäksi päkiäkivusta kärsivät usein myös esimerkiksi pitkäjaksoisesti seisovat, ylipainoiset tai raskaana olevat. Päkiäkipu on yleinen vaiva lisäksi epäsopivia kenkiä käyttävillä kuten korkeakantaiset tai suippokärkiset kengät.

Yleisimpänä syynä kipeytyneelle päkiälle pidetään jalkaterän etuosan kaaren madaltumista ja koko päkiän alueen leviämistä. Kun jalkaterän etuosa leviää, aiheuttaa se liiallista venymistä jalkapöytäluiden välissä nivelsiteissä ja jänteissä. Tällöin jalkapöytäluiden välit suurenevat ja päkiän alue levenee entisestään. Päkiän alueen leviäminen ja päkiän alueen kuormituksen kasvaminen johtaa siihen, että päkiän alla luontaisena iskunvaimentimena oleva rasvapatja ohenee, kovettuu tai siirtyy. Tämä taasen kuormittaa päkiän alueella olevien varpaiden tyviniveliä, mikä altistaa päkiän alueen eri kiputiloille, känsien ja päkiän alueen kovettumien syntyyn ja nivelten kipeytymiseen. Lue lisää päkiäkivusta ja tutustu myös Comforsil Päkiäpehmusteisiin varvaslenkillä.

MIKSI COMFORSIL?

Liikunnan määrän kasvaessa ja liikkuminen kovilla alustoilla (asfaltti, betoni, laattalattia jne.) lisäävät riskiä erilaisten rasitustilojen ja jalkavaivojen syntymiseen tai lievien vaivojen pahenemiseen.

Yleisimpiin jalkojen kiputiloihin suunnitellut Comforsil silikoniapuvälineet ovat laadukasta ja kestävää silikonia, jotka korjaavat jalan ja varpaiden asentoa, suojaavat ihoa ja antavat sopivan tuen ilman liiallista joustoa käytössä. Comforsil tuotteiden jalan anatomiaa mukailevissa muotoiluissa on huomioitu erityisesti istuvuus ja iskua vaimentavassa materiaalissa mukavuus. Monipuolinen silikonisarja tarjoaa avun yleisimpiin jalkavaivoihin ja kattaa koot eri suuruisille jaloille. Pehmeä, mutta samalla tukeva materiaali on erityisesti terveydenhoitoon soveltuvaa (medical grade) 100 %:sta silikonia, joka kestää hyvin käyttöä ja pesua. Tuotteet ovat tarkoitettu edistämään jalkaterveyttä ja ne ovat CE merkittyjä luokan I lääkinnällisiä laitteita. Tutustu Comforsiliin.

Millsin tuotteet on saatavilla apteekeista ja jalkojenhoidon ammattilaisilta!

Voit olla kiinnostunut myös näistä