EtusivuTuotekategoriatKorjaaComforsil Kantapäätyyny

Comforsil Kantapäätyyny

Comforsil Kantapäätyyny

  • lievittää akuuttia kantapääkipua (plantaarifaskiitti) ja vähentää luupiikistä johtuvaa painetta
  • irrotettava keskiosa antaa tehokkaan kevennyksen kantapohjaan
  • ohuet ja mukavat tyynyt istuvat kenkään kuin kenkään
  • pehmeää ja kestävää 100 % silikonia, jota on helppo pitää puhtaana
Osta verkostaLue lisää kantapääkivusta

KOVAAN KANTAPÄÄKIPUUN JA LUUPIIKIN HOITOON

Pehmeästä ja laadukkaasta 100 % silikonista valmistetut Comforsil Kantapäätyynyt lievittävät luupiikin tai kovan iskun aiheuttamaa voimakasta, kantapään keskelle kohdistuvaa kipua. Kantapäätyyny soveltuu hyvin plantaarifaskiitin tai -faskiopatian hoitoon. Comforsil Kantapäätyynyä käytetään ilman keskiosaa, kun halutaan voimakkaampi kivunlievitys ja paineen poisto kipualueelta. Lievemmissä kiputiloissa tuotetta voidaan käyttää keskiosan kanssa. Ohuet ja erityismukavat kantapäätyynyt mahtuvat helposti erilaisiin kenkiin ja helpottavat liikkumista kengillä. Valittavissa koot:

Koko Kengän numero
 S 34 – 37
 M 38 – 40
 L 41 – 43

Comforsil Kantapäätyynyt ovat suunniteltu käytettäväksi ilman tuotteen pohjasta irrotettavia pisaranmuotoisia keskiosia. Keskiosa on hyvä pitää paikoillaan siinä jalassa, jossa kantapääkipua ei ole. Huomioi, että tuote on sopivankokoinen kenkään ja että keskiosa pysyy askelluksen aikana paikoillaan. Tuotteen kanssa on myös suositeltavaa käyttää sukkia. Vaikka kipua tuntuisi vain toisessa kantapäässä, tulee tuotetta käyttää samanaikaisesti molemmissa kengissä lisäongelmien ehkäisemiseksi. Käyttö tulee aloittaa asteittain tuotteen sopivuuden varmistamiseksi. Mikäli Kantapäätyyny ei helpota kipua muutaman päivän käytön jälkeen tai kipu pahenee, tulee kääntyä jalkojenhoidon ammattilaisen puoleen. Tuotteen yhteydessä suositellaan talkin käyttöä. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Comforsil Kantapäätyynyssä on irrotettava tyynyosa, joka tuo voimakkaan kevennyksen kantapääkivun hoidossa.

 

MISTÄ KANTAPÄÄKIPU JOHTUU? 

Kantapääkivun taustalla on useimmiten tavallista suurempi jalkaterän rasitus, voimakas ponnistus tai kantapäähän äkillisesti kohdistunut tärähdys. Kantapääkipua voivat aiheuttaa myös huonot jalkineet, rasitus kovalla alustalla, kantapään reunojen kovettumat ja hiertymät. Lisäksi ylipaino, jalkaterän asentovirheet sekä toistuva rasitus kuten pitkäkestoinen juokseminen tai seisominen voivat herkistää kantapään kivulle. Lue lisää kattavasta artikkelistamme, miten vaivaa voidaan ehkäistä ja hoitaa.

Kantapääkivun etenemistä tulehdustilaan tai luupiikin muodostumiseen voidaan ennaltaehkäistä silikonisilla pehmusteilla, jotka asetetaan iholle ja kenkiin. Nämä iskua vaimentavat pehmusteet pehmentävät iskuja ja helpottavat kantapään kipua. Tutustu lisää kantapääkivun hoitoon soveltuviin tuotteisiin kuten Comforsil Kantapääkuppeihin.

MIKSI COMFORSIL?

Liikunnan määrän kasvaessa ja liikkuminen kovilla alustoilla (asfaltti, betoni, laattalattia jne.) lisäävät riskiä erilaisten rasitustilojen ja jalkavaivojen syntymiseen tai lievien vaivojen pahenemiseen.

Yleisimpiin jalkojen kiputiloihin suunnitellut Comforsil silikoniapuvälineet ovat laadukasta ja kestävää silikonia, jotka korjaavat jalan ja varpaiden asentoa, suojaavat ihoa ja antavat sopivan tuen ilman liiallista joustoa käytössä. Comforsil tuotteiden jalan anatomiaa mukailevissa muotoiluissa on huomioitu erityisesti istuvuus ja iskua vaimentavassa materiaalissa mukavuus. Monipuolinen silikonisarja tarjoaa avun yleisimpiin jalkavaivoihin ja kattaa koot eri suuruisille jaloille. Pehmeä, mutta samalla tukeva materiaali on erityisesti terveydenhoitoon soveltuvaa (medical grade) 100 %:sta silikonia, joka kestää hyvin käyttöä ja pesua. Tuotteet ovat tarkoitettu edistämään jalkaterveyttä ja ne ovat CE merkittyjä luokan I lääkinnällisiä laitteita. Tutustu Comforsiliin.

 

Tuote on saatavilla apteekeista ja jalkojenhoidon ammattilaisilta!

Voit olla kiinnostunut myös näistä