EtusivuTuotekategoriatKorjaaComforsil Kantapääkuppi

Comforsil Kantapääkuppi

Comforsil Kantapääkuppi

  • lievittää kipua kantapäässä ja suojaa ihoa halkeamilta
  • keventää kantapohjan kuormitusta, lisää iskunvaimennusta
  • kuppirakenne pitää pehmytkudokset paikallaan ja tukee rasvapatjaa
  • ohuet ja mukavat, istuvat hyvin jalkaan
  • pehmeää ja kestävää 100 % silikonia, jota on helppo pitää puhtaana
Osta verkostaLue lisää kantapääkivusta

KANTAPÄÄKIVUN HOITOON

Pehmeästä ja laadukkaasta 100 % silikonista valmistetut Comforsil Kantapääkupit lievittävät kipua koko kantapään alueella ja sen ympärillä. Keventävät, erikoispehmeät silikonialueet vaimentavat iskua tehokkaasti ja tasaavat kantapohjaan kohdistuvaa painetta. Kantapääkupin korotetut reunat tukevat kantapään pehmytkudoksia ja pitävät rasvapatjan paikoillaan. Kuppirakenne suojaa myös kantapään ihoa halkeamilta ja kovettumilta.

Kantapääkupit soveltuvat kaikkiin kantapään kiputiloihin kuten ohentuneen tai siirtyneen rasvapatjan hoitoon, kantakalvon tulehdukseen (plantaarifaskiitti, plantaarifaskiopatia), luupiikin hoitoon tai kantapään limapussintulehduksen hoitoon. Valittavissa koot:

Koko Kengän numero
 S 34 – 37
 M 38 – 40
 L 41 – 43

Comforsil Kantapääkuppien ohuessa muotoilussa on huomioitu hyvä istuminen jalkoihin ja kenkiin. Tuote pysyy parhaiten paikallaan sellaisessa kengässä, jossa on riittävän tilava kantakappi. Tuotteen kanssa on suositeltavaa käyttää sukkia. Huomioi, että tuote on oikean kokoinen ja että kupit eivät pääse liikkumaan kengissä. Vaikka kipua tuntuisi vain toisessa kantapäässä, tulee tuotetta käyttää samanaikaisesti molemmissa kengissä lisäongelmien ehkäisemiseksi. Käyttö tulee aloittaa asteittain tuotteen sopivuuden varmistamiseksi. Mikäli Kantapääkuppi ei helpota kipua muutaman päivän käytön jälkeen tai kipu pahenee, tulee kääntyä jalkojenhoidon ammattilaisen puoleen. Tuotteen yhteydessä suositellaan talkin käyttöä.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Comforsil Kantapääkuppi lievittää kipua kantapään reunoilla ja kantapohjassa.

 

MISTÄ KANTAPÄÄKIPU JOHTUU? 

Kantapääkivun taustalla on useimmiten tavallista suurempi jalkaterän rasitus, voimakas ponnistus tai kantapäähän äkillisesti kohdistunut tärähdys. Kantapääkipua voivat aiheuttaa myös huonot jalkineet, rasitus kovalla alustalla, kantapään reunojen kovettumat ja hiertymät. Lisäksi ylipaino, jalkaterän asentovirheet sekä toistuva rasitus kuten pitkäkestoinen juokseminen tai seisominen voivat herkistää kantapään kivulle. Lue lisää kattavasta artikkelistamme, miten vaivaa voidaan ehkäistä ja hoitaa.

Kantapääkivun etenemistä tulehdustilaan tai luupiikin muodostumiseen voidaan ennaltaehkäistä silikonisilla pehmusteilla, jotka asetetaan iholle ja kenkiin. Nämä iskua vaimentavat pehmusteet pehmentävät iskuja ja helpottavat kantapään kipua. Tutustu lisää kantapääkivun hoitoon soveltuviin tuotteisiin kuten Comforsil Kantapäätyynyihin.

MIKSI COMFORSIL?

Liikunnan määrän kasvaessa ja liikkuminen kovilla alustoilla (asfaltti, betoni, laattalattia jne.) lisäävät riskiä erilaisten rasitustilojen ja jalkavaivojen syntymiseen tai lievien vaivojen pahenemiseen.

Yleisimpiin jalkojen kiputiloihin suunnitellut Comforsil silikoniapuvälineet ovat laadukasta ja kestävää silikonia, jotka korjaavat jalan ja varpaiden asentoa, suojaavat ihoa ja antavat sopivan tuen ilman liiallista joustoa käytössä. Comforsil tuotteiden jalan anatomiaa mukailevissa muotoiluissa on huomioitu erityisesti istuvuus ja iskua vaimentavassa materiaalissa mukavuus. Monipuolinen silikonisarja tarjoaa avun yleisimpiin jalkavaivoihin ja kattaa koot eri suuruisille jaloille. Pehmeä, mutta samalla tukeva materiaali on erityisesti terveydenhoitoon soveltuvaa (medical grade) 100 %:sta silikonia, joka kestää hyvin käyttöä ja pesua. Tuotteet ovat tarkoitettu edistämään jalkaterveyttä ja ne ovat CE merkittyjä luokan I lääkinnällisiä laitteita. Tutustu Comforsiliin.

Millsin tuotteet on saatavilla apteekeista ja jalkojenhoidon ammattilaisilta!

Voit olla kiinnostunut myös näistä