Comforsil -ensiluokkaista mukavuutta jaloille

Comforsil koostekuva_pakkaukset

Comforsil ensiluokkaista mukavuutta jaloille!

Uudistunut monipuolinen Comforsil silikonisarja tarjoaa avun yleisimpiin jalkavaivoihin. Tuotteet ovat pehmeää ja laadukasta 100 %:sta silikonia, joka kestää hyvin käyttöä ja pesua. Valitse Comforsil, kun haluat istuvan ja mukavan jalkojenhoitotuotteen päivittäiseen liikkumiseen.

Lue lisääOsta tästä

EtusivuComforsil -ensiluokkaista mukavuutta jaloille

Miksi Comforsil silikoniapuvälineet?

 • Lievittää kipua: Comforsil tuotteet ovat jalkojen terveydenhoitoon suunniteltuja lääkinnällisiä laitteita, joiden teho on osoitettu.
 • Hyvä istuvuus jalkaan: Tuotteiden anatomisen muotoilun suunnittelussa on käytetty jalkojenhoidon asiantuntijoita.
 • Ensiluokkainen mukavuus: Materiaali on pehmeää ja laadukasta 100 % (medical grade) silikonia. 
 • Apu yleisimpiin jalkaongelmiin: Tuotesarjasta löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja jalkaongelmien hoitoon.
 • Helppo pitää puhtaana: Comforsil-silikoni kestää hyvin pesua, myös kuumiakin lämpötiloja.
 • Erikokoisille jaloille: Sarjasta löytyy koot isoille ja pienille jaloille.

Comforsil tuotteet on saatavilla apteekeista ja verkkoapteekeista!

Osta tästä
LOGO ComforSil valkoinen HR

Ratkaisut yleisimpiin jalkavaivoihin

Liikunnan määrän kasvaessa ja liikkuminen kovilla alustoilla kuten asfaltti, betoni, laattalattia lisäävät riskiä erilaisten rasitustilojen ja jalkavaivojen syntymiseen tai lievien vaivojen pahenemiseen.

Comforsil -silikonituotteet оvat tarkoitettu jalkojenhoidon apuvälineiksi lievittämään kiputiloja, hoitamaan rasittuneita jalkoja ja ehkäisemään ihovaurioita. Comforsil -silikonituotteet suojaavat ihoa, keventävät ihon ja nivelten kuormitusta sekä korjaavat virheasentoa jalkaterän eri alueilla. 

Comforsil tuotteet antavat avun:

 • vaivaisenluun hoitoon
 • kantapääkipuun
 • päkiäkipuun
 • vasaravarpaiden tai kääntyneiden varpaiden hoitoon
 • ihon painaumien, hiertymien ja rakkojen ehkäisyyn

Monikäyttöisiä Comforsil tuotteita

Comforsil Ihonsuoja soveltuu niin vaivaisenluun kuin päkiän tai kantapään alueen suojaamiseen. Tuote kiinnittyy iholle ilman liima-aineita ja on uudelleen käytettävä. Silikonigeelista valmistetusta ihonsuojasta leikkaat sopivan kokoisen suojapalan minne tahansa. 

Osta tuote

 

Comforsil tuotteet on saatavilla apteekeista ja verkkoapteekeista!

Mills saumattomat tuotteet

Uudet Saumattomat kangassuojat!

Comforsil sarjan uusimmat tuotteet ovat saumattomia ja helposti jalkaan puettavia. Tuotteissa on pehmeä silikonityyny sekä vahvistetut tukialueet, jotka takaavat hyvän istuvuuden.

Tutustu tuotteisiin

Apua asentovirheisiin

Vaivaisenluun hoito

Vaivaisenluu yleistyy ikääntymisen myötä, ja on yleisempi naisilla kuin miehillä. Usein syynä on kapeat ja ahtaat kengät, joissa isovarpaan asento vääristyy vähitellen aiheuttaen vaivaisenluun. Vaivaisenluun hoito on hyvä aloittaa varhaisessa vaiheessa ja jatkaa pitkäjänteisesti, jotta välttyy vakavammilta jalkaongelmilta.

Lue lisää vaivaisenluusta

Henkilön jalkaterät, käsi pitelee kipeytynyttä jalkaterää

Kantapääkipu

Kantapääkivut ovat tyypillisiä niin kävellen kuin juosten lenkkeilevälle. Ennen lenkkipoluille säntäämistä kannattaakin miettiä, kuinka suojata kantapäät ikävältä kantapääkivulta. Kantapääkivun etenemistä tulehdustilaan tai luupiikin muodostumiseen voidaan ennaltaehkäistä silikonisilla pehmusteilla, jotka asetetaan iholle ja kenkiin. 

Lue lisää kantapääkivusta

Päkiäkipu

Päkiäkivun oireet ovat ikäviä ja vaikuttavat pahimmillaan jokapäiväiseen elämään päkiäkivun rajoittaessa liikkumista. Päkiäkivusta kärsivä toivookin yleensä pääsevänsä eroon päkiäkivusta tai löytävänsä apuvälineitä, joilla kipua voi helpottaa.

Lue lisää päkiäkivusta

Comforsil tuotteet ovat 100 %:sta silikonia

Comforsil silikoni on korkealaatuista terveydenhoitoon soveltuvaa (medical grade) silikonia. Silikoni оn turvallista, hyvin sidettyä ja hajutonta materiaalia. Siitä ei vapaudu iholle ainesosia, se ei muuta muotoaan fysikaalisten tekijöiden vaikutuksesta, kuten UV tai lämpö, eikä toimi sienten tai bakteerien kasvualustana. Silikonia voidaan puhdistaa saippualla tai esim. keittämällä 100 °C lämpötilassa.

Etsi sopivin tuoteOsta verkosta

Tutustu asentovirheitä korjaaviin tuotteisiin:

Tutustu ihoa suojaaviin tuotteisiin: