Jalkakylpysuola on tehokas tuote jalkojen puhdistamiseen ja jalkasienen ehkäisyyn

Tuntuuko, että likaiset jalkapohjat tarvitsevat extrapuhdistusta? Kärsitkö jalkasienestä, tuosta ikävästä ja kutsumattomasta vieraasta? Mills Jalkakylpysuola on salainen aseesi! Sen avulla toteutettu tehokas jalkakylpy on kokonaisvaltainen hoito kynsille ja jalkojen iholle.

Lue koko artikkeli

EtusivuArtikkelitJalkakylpysuola on tehokas tuote jalkojen puhdistamiseen ja jalkasienen ehkäisyyn

Jalkakylpysuola on tehokas tuote jalkojen puhdistamiseen ja jalkasienen ehkäisyyn

Tuntuuko, että likaiset jalkapohjat tarvitsevat extrapuhdistusta? Kärsitkö jalkasienestä, tuosta ikävästä ja kutsumattomasta vieraasta? Mills Jalkakylpysuola on salainen aseesi! Sen avulla toteutettu tehokas jalkakylpy on kokonaisvaltainen hoito kynsille ja jalkojen iholle.

Jalkakylpysuola lievittää ihon kutinaa ja auttaa mahdollisen sieni-infektion ehkäisyssä ja hoidossa. Myös jalkapohjiin pinttynyt lika puhdistuu hankaamatta suolan avulla.

Likaisten jalkojen puhdistaja

Kesä ja avojaloin kävelystä likaantuneet jalkapohjat kuuluvat yhteen. Jalkapohjat likaantuvat herkästi myös avonaisilla kengillä kävellessä kaupungin pölystä ja hiekasta. Kun jalkapohjat pesee suihkussa, ei lika aina tunnu lähtevän. Miten todella likaiset jalat saa helposti puhtaaksi?

Perinteisiä jalkasuolia tehokkaampi Mills Jalkakylpysuola auttaa puhdistamaan jalkapohjien ihon helpommin. Helppo tapa puhdistaa lika on liottaa jalkoja 15 minuutin ajan lämpimässä jalkakylvyssä, johon on sekoitettu mitallinen jalkakylpysuolaa. Suola puhdistaa tehokkaasti ihon lian tai värjäytymät, mutta toisinaan lika tarttuu ihoon niin tiukasti, että puhdistaminen vaatii hankausta. Suola on myös erinomainen valinta tehostamaan päivittäistä jalkahygieniaa kotioloissa.

Ota jalkakylpysuola kesäiltojen ohjelmaan ja nauti paitsi avojaloin kävelemisestä, myös puhtaista jalkapohjista.

Osta Mills Jalkakylpysuola

Apu jalkasienen ehkäisyyn ja hoidon tueksi

Tiesitkö, että jalkasieni on hyvin yleinen vaiva? Keski-ikäisistä miehistä sitä esiintyy joka toisella, naisilla hieman harvemmin. Jalkasienen oireita ovat punoitus, kutina, kirvely ja ihon halkeaminen varvasväleissä tai jalkapohjassa. Jalkasieni tarttuu usein yleisistä puku- tai pesutiloista.
Jalkasieni tarttuu herkästi perheenjäseniltä toisille. Hoito kannattaakin aloittaa heti ensioireet huomattuasi.

Puhdistava jalkakylpy sopii erinomaisesti sieni-infektion ehkäisyyn ja hoitoon. Se puhdistaa ihoa ja auttaa jo sieni-infektion ensioireisiin. Muista, ettei jalkakylpysuola korvaa lääkehoitoa. Voit kuitenkin käyttää sitä lääkehoidon tukena ja ehkäisemään jalkasientä heti ensioireiden ilmaantuessa.

Parhaan tuloksen Mills Jalkakylpysuolan käytöstä jalkasientä vastaan saa, kun jaloille tekee jalkakylvyn alussa ahkerasti ja jatkaa sen jälkeen säännöllisesti. Lue lisää jalka- ja kynsisienen hoidosta ja ennaltaehkäisystä.

Mihin Mills Jalkakypysuolan vaikutus perustuu? Mikä tekee siitä normaalia jalkakylpysuolaa tehokkaamman?

Mikä juuri tästä jalkakylpysuolasta tee erilaisen kuin muut? Mills Jalkakylpysuola muodostaa aktiivista happea, jolla on vaikutusta sieni-infektion aiheuttajiin. Aktiivisen hapen on todettu tuhoavan kynsisientä ja ihoinfektion aiheuttavaa Trichophyton rubrum –sientä. Aktiivisella hapella on myös voimakkaat antiseptiset ominaisuudet. Kyseessä ei siis ole ihan tavanomainen jalkasuola, joka pelkästään pehmentää ja puhdistaa ihoa.

Mills Jalkakylpysuolaa annostellaan kylpysuolan mukana tulevalla mitalla. Yksi mitallinen suolaa sekoitettuna lämpimään veteen on riittävästi.

Muista kosteuttaa jalat jalkakylvyn jälkeen

Jotta saat jalkakylvystä kaiken hyödyn irti, huolehdi jalkojen kosteutuksesta kylvyn jälkeen. Jalkojen rasvaukseen sopii erinomaisesti monikäyttöinen ja suojaava Mills Käsi- ja jalkavoide. Se on tehokkaasti kosteuttava voide, joka jättää iholle kevyen suojakalvon. Voide sopii herkällekin iholle ja se imeytyy nopeasti.

Jos ihosi on normaalisti karhea tai siinä on kovettumia, kokeile Mills 360° Jalkaraspia. Muutamalla raspivedolla saat kosteutukseen käytettävän voiteen imeytymään tehokkaammin. Muista kuitenkin, että liiallinen hankaaminen aiheuttaa ihossa suojareaktion, eikä ole hyväksi jalkojen iholle.

Tutustu Mills Käsi- ja jalkavoiteeseen Tutustu Mills 360° Jalkaraspiin

Jalkojenhoitorutiinit kuntoon

Jalkojen terveydestä kannattaa pitää huolta ympäri vuoden. Tutustu jalkojen ihon hoitorutiineihin, joita seuraamalla saat pidettyä ihon kunnossa.

Tuotteita jalkojen hoitoon