Tuotetestaus: Mills Lampaanvilla

Metsurina työskentelevä Juha on löytänyt avun jalkojen hikoamiseen ja jalkasienen ehkäisyyn Mills Lampaanvillasta. Enää Juha ei lähtisi työmaalle ilman Mills Lampaanvillaa.

Lue koko artikkeli

EtusivuArtikkelitTuotetestaus: Mills Lampaanvilla

Tuotetestaus: Mills Lampaanvilla

Mills Lampaanvilla on työkengissä hikoilevien jalkojen pelastus

Metsurina työskentelevä Juha on löytänyt avun jalkojen hikoamiseen ja jalkasienen ehkäisyyn Mills Lampaanvillasta. Enää Juha ei lähtisi työmaalle ilman Mills Lampaanvillaa.

Metsurina, kiipeilykaatojen parissa työskentelevä Juha taiteilee työssään haasteellisissa paikoissa. Työssään hän kaataa vaikeisiin paikkoihin kasvaneita puita niihin kiipeämällä. Mielekäs ja jännittävä työ on fyysisesti raskasta. Haasteellisimpien kohteiden parissa saattaa korkeuksissa vierähtää useita tunteja.

“Kroppa hikoilee kovasti kelistä riippumatta. Jaloissa on samat kengät koko päivän ja jalka on lopulta ihan märkä.”

Jalkojen jatkuva hikoilu johti ihon rikkoutumiseen ja jalkasieneen. Juha huomasi, että kutisevien jalkojen ja varpaiden väliin ilmestyi halkeamia. 

“Ensin en ymmärtänyt mistä on kyse. Kun minulle selvisi, että kyse on jalkasienestä, oli ensimmäinen tunne häpeä. Tunsin itseni likaiseksi ja mietin, että millaisena tahmatassuna muut minua pitävät. En oikein käsittänyt tilannetta, sillä kävinhän suihkussa päivittäin”

Jalkasieni ei kuitenkaan johdu huonosta jalkahygieniasta, minkä Juhakin ymmärsi etsittyään asiasta tietoa. Jalkasieni on erittäin yleinen jalkaongelma, ja jalkasieni ilmenee joka neljännellä jossakin elämän vaiheessa.

“Minun kohdallani jalkasieni sai alkunsa siitä, että jalkaterät olivat niin pitkän aikaa märkänä hengittämättömässä kengässä.”

Juha sai vinkin Mills Lampaanvillasta ammatikseen urheilevalta ystävältään. Ystävän vinkin ansiosta jalat pysyvät kuivana, eivätkä jalat enää kutise, mikä on helpottanut myös itse työntekoa. Mills Lampaanvillan teho perustuu siihen, että varpaiden ympärille aseteltu villa eristää ihopinnat toisistaan ja pitää jalkaterän kuivana, sillä villa imee tehokkaasti kosteutta itseensä.

“En meinannut uskoa, että jalat pysyivät kuivina! Itsetuntokin on parempi, koska voin vapautuneesti mennä uimahalliin ja kavereiden saunailtaan.”

Mills Lampaanvilla on parantanut Juhan arkea sekä jalkaterveyttä. Luottotuotetta Juha käyttää nykyään säännöllisesti.

“Jalkani ovat pysyneet ehjinä ja terveinä lampaanvilla ansiosta. Enää en lähtisi töihin ilman sitä.”

 

Tutustu Mills Lampaanvillaan