Företaget Mills

Gedigen expertis inom fotvård

Mills Enterprises Ltd Oy är ett finländskt företag som fokuserar på försäljning och marknadsföring av högklassiga, hälsofrämjande fotvårdsprodukter och -tillbehör. Vi tillhandahåller fotvårds-, skönhetsvårds- och hälso- och sjukvårdsprodukter för professionella och konsumenter.

Läs mer

Mills Enterprises Ltd Oy i korthet

Mills Enterprises Ltd Oy är ett finländskt företag som fokuserar på försäljning och marknadsföring av högklassiga, hälsofrämjande fotvårdsprodukter och -tillbehör. Vi tillhandahåller fotvårds-, skönhetsvårds- och hälso- och sjukvårdsprodukter för professionella och konsumenter.

Mills grundades av en grupp engagerade yrkesutbildade personer inom fotvård år 1995. Vi har jobbat för att utveckla expertisen inom fotvård och produkter som främjar fothälsan sedan dess. Vår verksamhet har utvecklats och vuxit med åren, och i dag är vi en ledande aktör inom import och marknadsföring av fotvårdsprodukter i Finland och en viktig samarbetspartner för andra som verkar i branschen.

”Mills – Föregångare inom marknadsföring av produkter för fotvård och professionell information i Finland sedan mer än 25 år.”

 

Information och utbildning för professionella och konsumenter

Vi fokuserar på att öka kunnandet och kunskaperna om egenvård av fothälsan samt på förebyggande fotvårdsarbete.

Vi erbjuder utbildning och experttjänster för professionella inom fotvårds- och apoteksbranschen. Våra utbildningar och experttjänster bygger på kompetensen hos vår erfarna yrkesutbildade personal inom hälso- och sjukvård, skönhetsvård och fotterapi.

Vi främjar kunskaperna om fotvård i hela befolkningen genom att kontinuerligt publicera aktuell information och nyttiga vårdtips på vår webbplats.

Högklassiga varumärken

Vi representerar högklassiga produkter som professionella inom fotvård använder dagligen. Våra produkter är lättillgängliga, välfungerande och högklassiga.

Våra största varumärken är Comforsil®, Baehr och Pedibaehr, Callusan och Mills egna produkter, såsom Mills Lammull och Mills Pihkavoide.

Mills-produktserien i korthet

Produkterna under varumärket Mills är fothälsofrämjande produkter som vi har omsorgsfullt valt ut i samarbete med proffs inom fotvård. Mills produkter bygger på lång erfarenhet, effektivitet och högklassiga material och råvaror. Produkturvalet består av produkter som professionella både rekommenderar och använder själva. Sortimentet täcker förebyggandet och behandlingen av de vanligaste fotbesvären.

Mills-produkterna hjälper vid både tillfälliga och långvariga behov. Bland Mills produkter kan kunden välja en engångslösning eller en produkt som lämpar sig för återkommande användning.

Produktserien bildar en klar och tydlig helhet. Våra produkter fokuserar på en modern framtoning och produktutveckling. Därför är bland annat förpackningarna lätta att använda och har tydliga märkningar. Förpackningarna är dessutom återvinningsbara. Produkternas namn, färgkoder och instruktioner hjälper kunden att välja rätt produkt. Materialen är hållbara, hudvänliga och bekväma att använda. Alla Mills produkter uppfyller kraven i EU-lagstiftningen.

Mills Lammull är den äldsta och populäraste produkten i produktserien. Lammull är specialrenad och mjuk naturlig ull som absorberar fukt effektivt. Produkten lämpar sig utmärkt för alla som lider av hudproblem i tårna och fötterna, till exempel av fotsvamp. Användningen av Mills Lammull har ökat i tjugo års tid och den är en av de mest sålda enskilda fotvårdsprodukterna på apoteken och hos professionella inom fotvård.

I Mills produktserie finns också vårdprodukter som tillverkats i Finland. Vi har fäst särskild uppmärksamhet på att göra förpackningarna lättanvända och högklassiga. De behändiga pumpflaskorna är hygieniska och ger rätt mängd av produkten på huden. Mills vårdprodukter består av unika kombinationer av välkända ämnen för hudvård. De effektiva produkterna är avsedda för typiska hud- och nagelproblem och för vård av känslig hud.