Mills Jalkaseerumi tehokosteuttaa ihoa ja kynsiä

Mills Jalkaseerumi tehokosteuttaa ihoa ja kynsiä

Kotimainen Mills Jalkaseerumi on suojaava ja ihoa rauhoittava kosteusseerumi jalkojen ja kynsien tehohoitoon. Jalkaseerumi kosteuttaa kuivia jalkoja, sääriä, kynsiä ja kynsinauhoja, ja sen antioksidanttinen koostumus tukee jalkojen hyvinvointia.

Lue lisää Osta verkosta

EtusivuMills Jalkaseerumi tehokosteuttaa ihoa ja kynsiä

Kärsitkö kuivista jaloista tai halkeilevista kantapäistä? Jalkaseerumi hoitaa kuivaa ihoa

Kuivuus saa jalkojen ihon usein halkeilemaan, kutisemaan ja hilseilemään. Lisäksi kuivaan ihoon voi muodostua kivuliaitakin halkeamia.

 • Kun ihon uloimmassa kerroksessa on vain vähän veden haihtumista estäviä rasvoja, pääsee vesi haihtumaan ihon syvemmistä kerroksista vapaasti ja ihon pinta kuivuu.
 • Kuivuminen aiheuttaa ihoon lievän tulehduksen, joka voi oireilla hilseilynä tai kutinana.
 • Kuiva iho on joustamaton ja halkeilee helposti kuormittuessaan. Halkeama syntyy, kun kuiva iho venyy ja antaa periksi. Halkeamasta voi vuotaa verta, ja se voi olla todella kipeä.
 • Käyttämällä Mills Jalkaseerumia ehkäiset ja hoidat ihon kuivumista. Jalkojen hoito ja kosteutus on tärkeää, sillä hyvin kosteutettu iho on joustava, kestää painetta ja hankausta, eikä halkea niin helposti.
 • Myös kynnet ja kynsinauhat kaipaavat kosteutusta. Kosteutus pitää kynsinauhat siistinä ja estää kynsien liuskoittumista.
 • Mills Jalkaseerumi sopii erinomaisesti myös käsien kynsien ja kynsinauhojen hoitoon.

Mills Jalkaseerumi on saatavilla hyvin varustelluista apteekeista ja jalkojenhoidon ammattilaisilta!

Mills Jalkaseerumi 30ml_pakkaus_LR (1)

Mills Jalkaseerumi ihon ja kynsien kosteutukseen

Mills Jalkaseerumi on tehokas apu ihon, kynsien ja kynsinauhojen kosteutukseen. Suojaavan ja ihoa rauhoittavan seerumin antioksidanttinen koostumus tukee jalkojen hyvinvointia.

Jalkojenhoito on olennainen osa hyvinvointia, etenkin, jos seisot tai liikut paljon päivittäin. Muun muassa seisomatyö, kova kävelyalusta ja ylipaino altistavat jalat kovettumille ja halkeamille. Halkeama syntyy, kun kuiva iho antaa periksi, venyy ja halkeaa. Mills Jalkaseerumi pitää ihon pehmeänä ja joustavana, jolloin se kestää paremmin painetta ja kuormitusta.

Jalkaseerumi imeytyy nopeasti ihoon, eikä tahmaa. Seerumissa on ihanan raikas, mieto sitruunaruohon tuoksu.

Jalkaseerumi sisältää runsaasti hoitavia ainesosia, kuten dekspantenolia, E-vitamiinia, linoleenihappoa, aloe veraa, taikapähkinäuutetta ja oliivinlehtiuutetta.

Mills Jalkaseerumi sopii hyvin osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinia. Se auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja suojattuna. Seerumi sopii erityisen hyvin käytettäväksi illalla, jolloin sen kosteuttavat ominaisuudet saavat vaikuttaa koko yön.

Osta verkosta

Miksi jalkojen iho kuivuu?

Iho kuivuu, kun veden haihtumista estävien rasvojen määrä ihon uloimmassa kerroksessa on niin pieni, että vettä pääsee haihtumaan ihon syvemmistä kerroksista. Tämän seurauksena ihon pintakerros kuivuu. Kuivuminen aiheuttaa ihoon lievän tulehduksen, josta voi seurata ihon kutinaa ja hilseilyä.

Veden haihtumista estävä rasvakerros muodostuu keramideista, kolesterolista ja rasvahapoista. Kuivaihoisen ihossa keramideja on vähän. Tämä johtuu siitä, että niitä joko syntyy normaalia vähemmän tai hajoaa normaalia enemmän. Keramidien tuottonopeuteen vaikuttavat ennen kaikkea ikä ja perimä. Keratiini on osa ihon tukirakennetta, joka tekee ihosta joustavan ja vettä läpäisemättömän. Seisomatyö, kova työskentelyalusta, ylipaino ja rasvapatjan rappeutuminen altistavat selvästi jalkojen halkeamien syntymiselle.

Lue lisää kuivasta ihosta ja halkeamista.

Monipuolinen tehoseerumi

Mills Jalkaseerumi sopii erinomaisesti jalkojen ja kynsien tehohoitoon.

Seerumi kosteuttaa ihon kuivia kohtia ja kynsiä sekä pitää ihon kimmoisana ja ehjänä. Seerumissa on runsaasti kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, kuten viinirypäleensiemenöljyä ja glyseriiniä, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Tuotteen sisältämät dekspantenoli ja aloe vera puolestaan hoitavat ja rauhoittavat ihoa. Tuote sopii myös ikääntyneelle ja rasittuneelle iholle.

Antioksidanttinen koostumus: Tuotteen sisältämät antioksidantit, kuten E-vitamiini, suojaavat ihoa vapaiden radikaalien vaurioilta ja edistävät terveempää ihon rakennetta.

Rauhoittavat ainesosat: Mills Jalkaseerumi sisältää rauhoittavia ainesosia, kuten dekspantenolia ja aloe veraa, jotka auttavat lievittämään ihon ärsytystä ja punoitusta. Ne tarjoavat välittömän helpotuksen väsyneille jaloille.

Vegaaninen: Mills Jalkaseerumi ei sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia.

Imeytyy nopeasti: Seerumi levittyy helposti ja imeytyy nopeasti ihoon, minkä ansiosta voit hoitaa ihoa tehokkaasti ilman tahmeaa tunnetta. Seerumista ei jää öljyistä pintaa, joten se on hyvä vaihtoehto myös kynsinauhojen hoitoon tarkoitetuille öljyille.

Näppärän kokoinen: riittoisa, mutta pienikokoinen pumppupullo on helppo napata mukaan reissuun.

Osta verkosta

Mills Jalkaseerumi hoitaa kuivia kynsiä ja kynsinauhoja

Mills Jalkaseerumi sopii nimestään huolimatta erinomaisesti myös käsien kynsien ja kynsinauhojen kosteutukseen, ja se antaa kuiville kynsille ja kynsinauhoille kunnon vitamiinibuustin.

Kosteutus pitää kynsinauhat pehmeinä, jolloin ne ovat joustavat, eivätkä halkea niin helposti.

Seerumi on erinomainen vaihtoehto erilaisille kynsien hoitoon tarkoitetuille öljyille, sillä se imeytyy nopeasti, eikä jätä öljyistä pintaa. Näin voit lisätä seerumia missä vain ilman, että jätät jälkeesi öljyisiä tahroja.

 

Levitä seerumia kynsille ja kynsinauhoille sellaisenaan ennen kosteusvoidetta. Halutessasi voit myös sekoittaa seerumin hoitovoiteeseen.

Lue lisää kuivien kynsinauhojen hoidosta.

Mills Jalkaseerumin löydät hyvin varustelluista apteekeista ja jalkojenhoidon ammattilaisilta.

Laadukkaat ainesosat suojaavat ja rauhoittavat ihoa

Dekspantenoli ja aloe vera

 • Hoitavat ja rauhoittavat ihoa. Dekspantenoli hoitaa erityisesti ihoärsytystä ja aloe vera kosteuttaa ihoa.

Taikapähkinäuute

 • Edistää ihon suojatoimintoja.

Viinirypäleensiemenöljy

 • Kosteuttaa ihoa. Sisältää myös runsaasti lioneelihappoa ja E-vitamiinia.

Glyseriini

 • Sitoo kosteutta itseensä ja auttaa pitämään sitä iholla sekä ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

Oliivinlehtiuute

 • Toimii antioksidanttina ja hoitaa ihoa.

Vitamiinit iholle

 • Sisältää ihon hyvinvoinnin kannalta tärkeitä vitamiineja, kuten E-vitamiinia, joilla on antioksidanttisia ja ihoa rauhoittavia vaikutuksia.

Näin käytät Mills Jalkaseerumia

Ota Mills Jalkaseerumi osaksi ihonhoitorutiiniasi ja nauti pehmeistä tuloksista! Levitä seerumia puhtaille ja kuiville jaloille ja käsille. Seerumi sopii myös kynsien ja kynsinauhojen hoitoon. Tuote sopii erityisen hyvin osaksi iltarutiinia, jolloin se saa rauhassa vaikuttaa yön yli.

Voit levittää seerumin suoraan iholle tai sekoittaa hajusteettomaan Mills Käsi- ja jalkavoiteeseen, jolloin saat voiteeseesi ihanan raikkaan luonnontuoksun.

Seerumi sopii loistavasti myös rentouttavaan jalkahierontaan. Levitä seerumia kevyin, hierovin liikkein jalkoihin. Hieronta rentouttaa jalkateriä, ja seerumin kosteuttavat sekä rauhoittavat ominaisuudet täydentävät hieronnan vaikutuksia.

Osta verkosta

Muita Mills jalkojenhoitotuotteita