Mills Jalkakylpysuola

Mills_Jalkakylpysuola_250

Mills Jalkakylpysuola ennaltaehkäisee jalka- ja kynsisientä ja tukee sieni-infektioiden hoidossa!

Jalka ja -kynsisieni ovat inhottavia vaivoja. Jos liikut paljon yleisissä tiloissa, esimerkiksi uimahalleissa sekä urheilutilojen pukuhuoneissa ja pesutiloissa on sinulla ollut mahdollisuus altistua jalka- ja kynsisienelle. Mills Jalkakylpysuola on uusi, antiseptinen jalkakylpy, joka tukee sieni-infektioiden hoitoa sekä ennaltaehkäisee infektioiden leviämistä ja uusiutumista. Tutustu!

Lue lisää Osta verkosta

EtusivuMills Jalkakylpysuola

Miksi valita Mills Jalkakylpysuola jalka- ja kynsisienen ennaltaehkäisyyn ja hoidon tueksi?

 • Hoitava: Tuote on antiseptinen ja puhdistaa jalat tehokkaasti. Jalkakylpysuola toimii jalka- tai kynsisienen lääkehoidon tukena akuutissa infektiossa ja sen jälkeen. Paras teho saadaan useiden kertojen ja säännöllisen käytön jälkeen. Myös sormien kynsisienen hoitoon!
 • Helppokäyttöinen: Kylpysuolajauhe on helppo annostella mukana tulevalla annosmitalla.
 • Pehmentävä ja puhdistava: Jalkakylpysuola pehmentää jalkojen ihoa ja puhdistaa tehokkaasti ihon lian ja värjäytymät ilman, että ihoa tarvitsee hangata.
 • Tehokas: Tuote poikkeaa tavanomaisista jalkakylpysuoloista, koska sillä on jalkaterveyttä edistäviä vaikutuksia iholla ja se kuuluu CE-merkittyihin lääkinnällisiin laitteisiin. Mills Jalkakylpysuola vähentää tehokkaasti sienien ja bakteerien leviämistä*.  
 • Riittoisa pakkaus: Tuotteesta riittää moneen hoitokertaan.
 • Sopii kaikille: Turvallinen kaikenikäisille – myös hajusteherkille. Tuote lisää päivittäistä jalkahygieniaa ja helpottaa jalkojenhoitoa.

Mills Jalkakylpysuola on saatavilla apteekeista ja jalkojenhoidon ammattilaisilta!

Jalka- ja kynsisieni

Jalkasieni on erittäin yleinen jalkaongelma, jota ilmenee joka neljännellä jossakin elämän vaiheessa. Jalka- ja kynsisieni tarttuvat ja leviävät melko nopeasti ja ne ovat yleisimpiä kynsissä ja ihossa ilmenevistä ongelmista. Jalkasieni on ihoinfektio, kun taas kynsisieni on infektio kynnessä. Kynsisieni kehittyy monelle jalkasienestä kärsivälle ihmiselle, koska hoitamattomana sieni leviää helposti varpaankynsiin.

Sieni viihtyy kosteassa ja lämpimässä ympäristössä. Erityisesti uimahallit ja yleiset suihkutilat ovat hyviä elinympäristöjä sienelle. Kynsi- ja jalkasieni on tarttuvat helposti yleisissä suihkutiloissa ja pukuhuoneissa. Lisäksi ahtaat kengät altistavat kynsi- ja jalkasienelle sillä ne heikentävät verenkiertoa ja saattavat vahingoittaa varpaiden kynsiä.

Erilaiset sairaudet ja lääkkeet voivat altistaa jalka- tai kynsisienelle. Jos immuunijärjestelmä on heikentynyt sairauden tai lääkkeiden takia, on silloin suurempi riski saada kynsi tai jalkasieni-infektio.

Kynsi ja jalkasienitulehdukset lisääntyvät iän myötä. Tämä johtuu siitä, että vanhetessa verenkierto heikkenee ja kynnet muuttuvat paksummiksi. Lisäksi geneettiset tekijät voivat altistaa kynsi- ja jalkasienelle. Myös tupakointi ja runsas hikoilu voivat lisätä riskiä saada jalka- tai kynsisieni.

Jalkasieni tarttuu helposti perheenjäseneltä toiselle esimerkiksi kodin yhteisten pesutilojen kautta. Jalkainfektioiden ehkäisy perustuu pitkälti kynsien ja ihon oikeanlaiseen omahoitoon. Ehjä iho sekä kynnet ovat vastustuskykyisiä tavallisille sieni-, virus- ja bakteeri-infektioille.

Mills Jalkakylpysuolan käyttöohjeet Osta verkosta

Jalka- ja kynsisienen ennaltaehkäisy Mills Jalkakylpysuolalla

 • Sekoita jalkakylpyä varten yksi mitallinen (n. 15 g) jauhetta 3-5 litraan lämmintä vettä (n. +37 °C). Pakkaus sisältää mitan.
 • Kylvetä jalkoja n. 15 min ja huuhtele jalat vedellä kylvyn jälkeen.
 • Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa käyttää jalkakylpysuolaa 2-3 kertaa viikossa, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Toista hoito tarvittaessa. Tällöin ehkäiset sieni-infektioiden leviämistä ja uusiutumista.
 • Säilytys kuivassa ja viileässä, ei yli huoneenlämmön. Älä altista tuotetta lämmölle tai auringonvalolle.
 • Jauheen pöly voi ärsyttää silmiä. Sulje kansi aina käytön jälkeen ja säilytä lasten ulottumattomissa. Haitallista nieltynä.
 • Älä käytä avohaavoilla tai rikkoutuneella iholla.

Kynsisienen ja jalkasienen oireet

Kynsisienen infektoima kynsi muuttuu yleensä kellertäväksi , himmeäksi tai ruskeaksi. Kynsi saattaa alkaa paksuuntua ja kynsi on ns. laho sekä kuluneen oloinen. Kynsilevy voi myös irrota kynsipatjasta eli ihosta johon kynsi kiinnittyy. Monesti myös kynsilevyn alle sekä kynsivalleihin alkaa muodostua kuivaa ihoa. Kannattaa huomioida, että kynsi voi muuttaa väriään kellertäväksi tai tummaksi myös loukkaantumisen johdosta, tai pitkäaikaisen kynsilakan käytön takia.

Jos huomaat kynnessä tai kynsissä värimuutosta, mieti ensin tarkkaan mistä se voisi johtua. Oletko loukannut varpaasi johonkin? Onko kengät puristaneet jalkaterän etuosaa? Oletko käyttänyt paljon kynsilakkaa? Onko varvasväleissä ollut hautuma tai jalassa ihorikkoja, joista infektio olisi voinut tarttua?

Jos varvasvälihautuma leviää jalkapöytään tai kutiaa ja/tai vetistää, on todennäköistä, että kyseessä on akuutissa vaiheessa oleva jalkasieni. Laaja-alainen jalkapohjan sieni-infektio ilmenee myös monesti kutisevana hilseenä tai rakkuloina jalkaterän reunoilla ja sisäkaaren alueella. Jalan iho voi myös olla punoittava ja ärtynyt.

Mills Jalkakylpysuolan käyttöohjeet Osta verkosta

Milloin Mills Jalkakylpysuolaa kannattaa käyttää?

 • Jos sinulla on todettu sieni-infektio tai epäilet sitä, kylvetä jalkoja kerran päivässä n. 15 minuutin ajan muun hoidon tukena. Kun oireet lieventyvät, siirry käyttämään tuotetta 2-3 kertaa viikossa. Jalkakylpysuola toimii jalka- tai kynsisienen lääkehoidon tukena akuutissa infektiossa ja sen jälkeen. Tuote estää sieni-infektion leviämistä jalan terveisiin osiin. 
 • Jos haluat käyttää tuotetta infektioiden ehkäisyyn, parhaan tuloksen saamiseksi on suositeltavaa käyttää jalkakylpysuolaa 2-3 kertaa viikossa, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Toista hoito tarvittaessa. Paras teho jalkainfektioiden ehkäisyyn jalkakylpysuolasta tulee näkyviin useiden kertojen ja säännöllisen käytön jälkeen.
 • Jos haluat puhdistaa jalkasi tehokkaasti näkyvästä liasta ja värjäytymistä, on suositeltavaa käyttää tuotetta, jotta välttyisit ihon hankaamiselta. 
 • Jos samassa taloudessa asuvalla perheenjäsenellä on sieni-infektio. Jalkasieni tarttuu helposti perheenjäseneltä toiselle esimerkiksi kodin yhteisten pesutilojen kautta.
 • Jos käytät usein uima- ja urheiluhallien tai työpaikkojen pukuhuoneita ja pesutiloja.
 • Jos kärsit jalkojen liikahikoilusta ja pahanhajuisista jaloista. 
 • Kun jalat tuntuvat raskailta ja kaipaat virkistystä.
Mills_Jalkakylpysuola_250_500

Tutkitusti tehokasta hapetushoitoa sieni-infektioon

Mills Jalkakylpysuola poikkeaa tavanomaisista jalkakylpysuloista, koska sillä on jalkaterveyttä edistäviä vaikutuksia iholla ja se kuuluu CE-merkittyihin lääkinnällisiin laitteisiin. Tavalliset jalkakylpysuolat ovat kosmetiikka ja lähinnä voivat muuttaa ihon ulkonäköä, tuoksua tai väriä, joten niillä ei ole terveysvaikutteita.

Mills Jalkakylpysuolan vaikutus perustuu siihen, että kylpyveteen muodostuu aktiivista happea. Aktiivisella hapella on itsessään voimakkaat antiseptiset ominaisuudet. Aktiivisen hapen on todettu tuhoavan kynsisientä ja ihoinfektion aiheuttavaa Trichophyton rubrum –sientä*. Kylpyveteen muodostuu myös vetyperoksidia, jolla on antimikrobiset ominaisuudet*. Vetyperoksidin moninainen teho antimikrobisena ja antiseptisena aineena on tunnettu jo pitkään ja sitä on käytetty mm. suun lääkkeissä ja hygieniassa. Vetyperoksidilla on kyky ehkäistä ja vähentää sienten, virusten, itiöiden sekä bakteerien kasvua.

Suola puhdistaa erittäin tehokkaasti ihon lian tai värjäytymät ilman, että ihoa tarvitsee hangata. Mills Jalkakylpysuola on tehokas lisäämään päivittäistä jalkahygieniaa ja helpottaa jalkojenhoitoa.

Osta verkosta
*) Boateng ym. 2001: Antimicrobial activities of hydrogen peroxide and its activation by a novel heterogeneous Fenton’s-like modified PAN catalyst, Journal of Applied Microbiology 111, 1533–1543 1533–1543 | Sandström ym. 2014: Successful Treatment of Trichophytonrubrum Onychomycosis and Warts (Verruca Plantae) with BioCool®; International Journal of Applied Science and Technology Vol. 4 No. 1; Jan | Thomas ym. 1994: Antibacterial Activity of Hydrogen Peroxide and the Lactoperoxidase- Hydrogen Peroxide-Thiocyanate System against Oral Streptococci; Infection and Immunity, Vol. 62, No. 2, Feb p. 529-535.