Mills Jalkakylpysuola ja Mills Pihkavoide

Mills jalkojenhoitotuotteet

Puhdista ja hoida jalkojasi - Ennaltaehkäise yleiset kynsi- ja jalkaongelmat Millsin jalkojenhoidon ammattilaistuotteilla

Jalkojen hyvinvointi vaikuttaa koko kehon terveyteen ja siksi niiden hoitoon kannattaa kiinnittää huomiota. Millsin jalkojenhoitotuotteilla puhdistat ja hoidat jalkojesi ihoa helposti ja tehokkaasti. Antiseptinen Mills Jalkakylpysuola puhdistaa jalat tehokkaasti ja tukee jalkasienen hoitoa sekä ennaltaehkäisee infektioiden leviämistä ja uusiutumista. Mills Pihkavoide on täsmävoide jalkojen iho-ongelmiin, ja se sopii erityisen hyvin karhealle, kosteusköyhälle ja hyvin kuivalle iholle, kuten halkeileville kantapäille. Näillä ammattilaisten käyttämillä antimikroobisilla tuotteilla ennaltaehkäiset yleisimpiä jalkaongelmia. Lisää päivittäistä jalkahygieniaa helposti Millsin laadukkaalla jalkojenhoitosarjalla!

Lue lisää Osta Mills Pihkavoide Osta Mills Jalkakylpysuola

EtusivuMills Jalkakylpysuola ja Mills Pihkavoide

Miksi valita Mills Pihkavoide ja Mills Jalkakylpysuola jalkojenhoitoon?

Mills Jalkakylpysuola

 • Hoitava: Tuote on antiseptinen ja puhdistaa jalat tehokkaasti. Jalkakylpysuola tehostaa päivittäistä jalkahygieniaa ja toimii jalka- tai kynsisienen lääkehoidon tukena akuutissa infektiossa ja sen jälkeen. Paras teho saadaan useiden kertojen ja säännöllisen käytön jälkeen. Myös sormien kynsisienen hoitoon!
 • Helppokäyttöinen: Kylpysuolajauhe on helppo annostella mukana tulevalla annosmitalla.
 • Pehmentävä ja puhdistava: Jalkakylpysuola pehmentää jalkojen ihoa ja puhdistaa tehokkaasti ihon lian ja värjäytymät ilman, että ihoa tarvitsee hangata.
 • Tehokas: Tuote poikkeaa tavanomaisista jalkakylpysuoloista, koska sillä on jalkaterveyttä edistäviä vaikutuksia iholla ja se kuuluu CE-merkittyihin lääkinnällisiin laitteisiin. Mills Jalkakylpysuola vähentää tehokkaasti sienien ja bakteerien leviämistä*.
 • Riittoisa pakkaus: Tuotteesta riittää moneen hoitokertaan.
 • Sopii kaikille: Turvallinen kaikenikäisille – myös hajusteherkille.

 

Mills Pihkavoide

 • Suojaava: Tuote suojaa jalkojen ihoa halkeamilta ja vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta pidättämällä kosteutta ihossa.
 • Kosteuttava: Mills Pihkavoide sisältää karitevoita, joka kosteuttaa ja pehmittää ihoa.
 • Hoitava: Pihkavoide hoitaa ärsyyntynyttä, kuivaa ja halkeilevaa ihoa. Voide sisältää suomalaista pihkaa, jolla tunnetaan antibakteerisia ominaisuuksia sekä dekspantenolia, joka rauhoittaa ihoärsytystä. Tuote ei sovellu hartsiyliherkille.
 • Tehokas: Pihkavoiteessa on käytetty fermentointiprosessia, joka tekee tehoaineista konsentroituja sekä iholle helpommin ja nopeammin imeytyviä.
 • Helppokäyttöinen: Mills Pihkavoide on pakattu hygieenisyyttä ylläpitävään, kätevään pumppupulloon. Tuote poikkeaa tavanomaisista pihkavoiteista, koska se on helposti imeytyvässä ja levittyvässä voidemuodossa.
 • Sopii kaikille: Turvallinen kaikenikäisille – sopii myös diabeetikoille.

Mills Jalkakylpysuola ja Mills Pihkavoide ovat saatavilla apteekeista ja jalkojenhoidon ammattilaisilta!

Mills_Jalkakylpysuola_250_500

Jalka- ja kynsisieni

Jalkasieni on erittäin yleinen jalkaongelma, jota ilmenee joka neljännellä jossakin elämän vaiheessa. Jalka- ja kynsisieni tarttuvat ja leviävät melko nopeasti ja ne ovat yleisimpiä kynsissä ja ihossa ilmenevistä ongelmista. Jalkasieni on ihoinfektio, kun taas kynsisieni on infektio kynnessä. Kynsisieni kehittyy monelle jalkasienestä kärsivälle ihmiselle, koska hoitamattomana sieni leviää helposti varpaankynsiin.

Sieni viihtyy kosteassa ja lämpimässä ympäristössä. Erityisesti uimahallit ja yleiset suihkutilat ovat hyviä elinympäristöjä sienelle. Kynsi- ja jalkasieni on tarttuvat helposti yleisissä suihkutiloissa ja pukuhuoneissa. Lisäksi ahtaat kengät altistavat kynsi- ja jalkasienelle sillä ne heikentävät verenkiertoa ja saattavat vahingoittaa varpaiden kynsiä.

Erilaiset sairaudet ja lääkkeet voivat altistaa jalka- tai kynsisienelle. Jos immuunijärjestelmä on heikentynyt sairauden tai lääkkeiden takia, on silloin suurempi riski saada kynsi tai jalkasieni-infektio.

Kynsi ja jalkasienitulehdukset lisääntyvät iän myötä. Tämä johtuu siitä, että vanhetessa verenkierto heikkenee ja kynnet muuttuvat paksummiksi. Lisäksi geneettiset tekijät voivat altistaa kynsi- ja jalkasienelle. Myös tupakointi ja runsas hikoilu voivat lisätä riskiä saada jalka- tai kynsisieni.

Jalkasieni tarttuu helposti perheenjäseneltä toiselle esimerkiksi kodin yhteisten pesutilojen kautta. Jalkainfektioiden ehkäisy perustuu pitkälti kynsien ja ihon oikeanlaiseen omahoitoon. Ehjä iho sekä kynnet ovat vastustuskykyisiä tavallisille sieni-, virus- ja bakteeri-infektioille. Haitallisten mikrobien kasvua voit ehkäistä Mills Jalkakylpysuolalla säännöllisessä käytössä esim. kerran viikossa.

Mills Jalkakylpysuolan käyttöohjeet Osta verkosta

Jalkojen puhdistus ja hoito helposti kotona - Näin saat kauniit jalat

1. Päivittäisen jalkahygienian tehostaminen tai jalka- ja kynsisienen ennaltaehkäisy Mills Jalkakylpysuolalla

 • Sekoita jalkakylpyä varten yksi mitallinen (n. 15 g) jauhetta 3-5 litraan lämmintä vettä (n. +37 °C). Pakkaus sisältää mitan.
 • Kylvetä jalkoja n. 15 min ja huuhtele jalat vedellä kylvyn jälkeen.
  Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa käyttää jalkakylpysuolaa 2-3 kertaa viikossa, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Toista hoito tarvittaessa. Tällöin ehkäiset sieni-infektioiden leviämistä ja uusiutumista.
 • Säilytys kuivassa ja viileässä, ei yli huoneenlämmön. Älä altista tuotetta lämmölle tai auringonvalolle.
 • Jauheen pöly voi ärsyttää silmiä. Sulje kansi aina käytön jälkeen ja säilytä lasten ulottumattomissa. Haitallista nieltynä.
 • Älä käytä avohaavoilla tai rikkoutuneella iholla.

2. Kuivien ja halkeilevien kantapäiden hoito Mills Pihkavoiteella

 • Hiero voidetta 1-2 kertaa päivässä kuivalle iholle, halkeamille tai tulehdusherkälle alueelle. Voide imeytyy nopeasti ja on riittoisa.
 • Tehohoitona: Hiero voidetta paksu kerros illalla juuri ennen nukkumaan menoa ja laita puuvillasukat jalkaan ja anna vaikuttaa yön yli.
 • Älä käytä avohaavoilla tai rikkoutuneella iholla.
Mills Pihkavoide

Kuivat ja halkeilevat kantapäät

Kantapäiden halkeilu on yleinen vaiva, joka johtuu erittäin kuivasta ja kovettuneesta ihosta. Halkeama syntyy, kun kuivaksi päässyt iho venyy ja halkeaa. Pahimmillaan halkeama voi yltää verinahkaan asti. Halkeamasta voi vuotaa verta ja se voi olla erittäin kipeä. Halkeaman kautta elimistöön pääsee bakteereja, jotka voivat aiheuttaa tulehduksen, jopa kivuliaan ja sairaalahoitoa vaativan ruusun. Halkeamia on siellä, missä iho paineen ja kuormituksen takia venyy, kuten kantapäässä, päkiässä ja isovarpaiden sivuissa. Ihon halkeamasta voi myös kehittyä jalkasieni-infektio.

Seisomatyö, kovat työskentelyalustat, ylipaino ja rasvapatjan rappeutuminen altistavat halkeamien syntymiselle. Halkeilua edistävät pöly, lika ja ilman kuivuus. Vääränkokoiset tai -malliset kengät voivat altistaa halkeamille. Myös jalkojen rakenne vaikuttaa halkeamien syntymiseen. Etenkin korkeakaarisissa jaloissa kantapäihin kohdistuu enemmän painetta, mikä lisää kantapään ihon kovettumista ja halkeamien syntymistä. Kantapäät halkeilevat yleensä kesällä, kun kävellään paljon paljain jaloin. Myös kovettuman voimakas raspaaminen ja repiminen voivat johtaa halkeaman syntymiseen.

Kuiva iho on joustamattomampi ja halkeilee helpommin kuormittuessaan. Halkeamia voidaan ennaltaehkäistä ihon rasvauksella ja rasvauksen yhteydessä tehtävällä hieronnalla. Mills Pihkavoide sopii erinomaisesti halkeamien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Mills Pihkavoiteen käyttöohjeet Osta verkosta

Milloin Mills Jalkakylpysuolaa kannattaa käyttää?

 • Jos sinulla on todettu sieni-infektio tai epäilet sitä, kylvetä jalkoja kerran päivässä n. 15 minuutin ajan muun hoidon tukena. Kun oireet lieventyvät, siirry käyttämään tuotetta 2-3 kertaa viikossa. Jalkakylpysuola toimii jalka- tai kynsisienen lääkehoidon tukena akuutissa infektiossa ja sen jälkeen. Tuote estää sieni-infektion leviämistä jalan terveisiin osiin.
 • Jos haluat käyttää tuotetta infektioiden ehkäisyyn, parhaan tuloksen saamiseksi on suositeltavaa käyttää jalkakylpysuolaa 2-3 kertaa viikossa, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Toista hoito tarvittaessa. Paras teho jalkainfektioiden ehkäisyyn jalkakylpysuolasta tulee näkyviin useiden kertojen ja säännöllisen käytön jälkeen.

Osta verkosta

 • Jos haluat puhdistaa jalkasi tehokkaasti näkyvästä liasta ja värjäytymistä, on suositeltavaa käyttää tuotetta, jotta välttyisit ihon hankaamiselta.
 • Jos samassa taloudessa asuvalla perheenjäsenellä on sieni-infektio. Jalkasieni tarttuu helposti perheenjäseneltä toiselle esimerkiksi kodin yhteisten pesutilojen kautta.
 • Jos käytät usein uima- ja urheiluhallien tai työpaikkojen pukuhuoneita ja pesutiloja.
 • Jos kärsit jalkojen liikahikoilusta ja pahanhajuisista jaloista.
 • Kun jalat tuntuvat raskailta ja kaipaat virkistystä.
 • Kun haluat tehostaa päivittäistä jalkahygieniaasi.

 

Milloin Mills Pihkavoidetta kannattaa käyttää?

 • Jos jalkojesi iho on sarveistunut, halkeileva tai infektioherkkä.
 • Jos jalkojesi iho on karhea, kosteusköyhä tai kuiva.
 • Jos haluat ehkäistä halkeamia ja kovettumia tai erilaisia ihorikkoja, kuten rakkoja. Kosteutettu iho on joustavampi ja se kestää paremmin hankausta kuin kuiva iho.

Osta verkosta

 • Jos sinulla on jalkainfektio, käytä Mills Pihkavoidetta muun hoidon tukena. Pihkavoidetta voidaan myös käyttää jalkainfektion jälkihoitona tai niiden ennaltaehkäisyssä. Älä kuitenkaan rasvaa varpaanvälejä.
*) Boateng ym. 2001: Antimicrobial activities of hydrogen peroxide and its activation by a novel heterogeneous Fenton’s-like modified PAN catalyst, Journal of Applied Microbiology 111, 1533–1543 1533–1543 | Sandström ym. 2014: Successful Treatment of Trichophytonrubrum Onychomycosis and Warts (Verruca Plantae) with BioCool®; International Journal of Applied Science and Technology Vol. 4 No. 1; Jan | Thomas ym. 1994: Antibacterial Activity of Hydrogen Peroxide and the Lactoperoxidase- Hydrogen Peroxide-Thiocyanate System against Oral Streptococci; Infection and Immunity, Vol. 62, No. 2, Feb p. 529-535.