Mills hoitotuotteilla jalat kuntoon

mills_jalkojenhoitotuotteet (1)

Hoida jalkaterien iho kesäkuntoon

Puhdista, annostele täsmävoidetta, levitä ylläpitovoidetta ja tehosta tarvittaessa – jalkasi ovat valmiit lämpeneviin keleihin ja kesäsandaaleihin.

Tutustu Millsin jalkojenhoitotuotteisiin ja seuraa helppoja askelia jalkojen ihon hoitoon talven jäljiltä.

EtusivuMills hoitotuotteilla jalat kuntoon

1. Puhdista – Mills Jalkakylpysuola

Jalkaterien uudistus lähtee liikkeelle jalkojen puhdistamisesta – valmista siis jalkakylpy!

Millsin Jalkakylpysuola on antiseptinen puhdistaja, joka säännöllisesti käytettynä ehkäisee sieni-infektioita ja niiden leviämistä sekä uusiutumista.

Käytä päivittäisen hygienian tehostamiseen. Tuote sopii erinomaisesti ahtaista varvasväleistä ja sieni-infektioista kärsiville jaloille.

Vinkki! Tuote sopii myös käsille. Älä käytä tuotetta avohaavoille tai rikkoutuneelle iholle.

 

Kuinka käytän Mills Jalkakylpysuolaa?

Millsin jalkakylpysuola on hajusteeton CE-merkitty lääkinnällinen laite, jota on helppo ja vaivaton käyttää. Sekoita jalkakylpysuolaa pakkauksen mukana tulevan annostelumitan verran lämpimään veteen ja kylvetä jalkoja noin 15 minuutin ajan. Huuhtele ja kuivaa jalat kylvetyksen jälkeen.

Osta verkosta Lue lisää

Kun jalat ovat puhtaat, on täsmähoitotuotteen vuoro.

2. Täsmävoide jaloille – Mills Pihkavoide

Käytä täsmähoitotuotteena Mills Pihkavoidetta, joka suojaa ihoa halkeamilta ja hoitaa ärsyyntynyttä, kuivaa ja halkeilevaa ihoa.

Pihkavoide vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta ja se sopii erityisen hyvin karhealle ja erittäin kuivalle iholle – erinomainen tuote siis kuivien kantapäiden kesyttäjäksi.

Suomessa valmistettu voide sisältää antibakteerista suomalaista kuusenpihkaa.

Vinkki! Jos kärsit erittäin kuivista alueista, lisää paksu kerros voidetta ennen nukkumaanmenoa ja sujauta jalkaan puuvillasukka – anna tuotteen vaikuttaa yön yli.

 

Kuinka käytän Mills Pihkavoidetta?

Hiero riittoisaa ja nopeasti imeytyvää voidetta ihon ongelmakohtaan. Mills Pihkavoide on helppo annostella pumppupullon ansioista. 

Osta verkosta Lue lisää

Seuraava askel: kosteutus.

3. Kosteuta ylläpitovoiteella – Mills Käsi- ja jalkavoide

Mills_Kasi- ja jalkavoide_pakkaus_nelio 1000 px

Kun jalkojen pahimmat ongelmakohdat on käsitelty, on aika kosteuttaa jalkaterien iho kauttaaltaan.

Mills Käsi- ja jalkavoide on erinomainen valinta kuivalle ja herkälle iholle. Hajusteeton voide sopii myös ärsyyntyneelle iholle.

Mills Käsi- ja jalkavoide on kosteutta lisäävä ylläpitovoide, jota voit käyttää monipuolisesti niin jalkateriin, sääriin, käsiin kuin kyynärpäihinkin. Pumppupulloon pakatun voiteen annostelu on helppoa ja voiteen levittäminen on vaivatonta.

Osta verkostaLue lisää

4. Tehosta tarvittaessa – Mills Teepuuöljy ja Mills Jalkaseerumi

Viimeinen silaus ennen kuin on valmistaTeepuuöljy ja jalkaseerumi

Kaikkien jalat eivät tehostusta kaipaa, jolloin jalkojenhoidon voi päättää ylläpitovoiteen levitykseen. Jos ihossa tai kynsissä on lieviä ongelmia, voi laadukkaasta antimikrobisesta Mills teepuuöljystä olla apua.

Kun kynsien alue kaipaa extrahoivaa, lisää kynnelle muutama tippa teepuuoljyä. Suoraan iholle 100 % öljyä ei suositella käytettävän, vaan öljy kannattaa sekoittaa esimerkiksi Mills Käsi- ja jalkavoiteeseen.

Tehostusvaiheeseen sopii myös uutuustuotteemme Mills Jalkaseerumi. Jalkaseerumi kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa pitäen sen kimmoisana ja ehjänä

Vinkki! Lisää tippa teepuuöljyä tehostamaan esimerkiksi Mills Käsi- ja jalkavoidetta ja kokeile seosta hyönteisten puremien tai muiden pikku nirhaumien hoitoon.

 

Kuinka käytän Mills Teepuuöljyä?

Lisää muutama tippa suoraan kynnelle tai kylpyveteen. Herkkäihoisten ei tule käyttää laimentamatonta öljyä. Öljyn voi sekoittaa myös hoitovoiteeseen.

Tuote on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön ja se voi ärsyttää silmiä.

Osta verkostaLue lisää

Kuinka käytän Mills Jalkaseerumia?

Annostele jalkaseerumia kätevän pumppupullon avulla. Voit käyttä Mills Jalkaseerumia suoraan iholle, ihon kuiviin kohtiin tai kynsiin. Seerumin voi myös sekoittaa hoitovoiteeseen.

Osta verkostaLue lisää

Hoida jalkaterien ihoa läpi kesän

Hoida jalkaterien ihoa säännöllisesti läpi kesän – näin saat aikaan parhaan tuloksen ja kosteutettu iho pysyy hyvänä.

Jos jalkaterien iho on talven jäljiltä erityisen kuiva ja halkeileva, suosittelemme kääntymään jalkojenhoidon asiantuntijan puoleen. Ammattilaisen suorittaman hoidon jälkeen jalkaterien ihon hoito itsenäisesti onnistuu helpommin ja tulokset ovat parempia.

Lue lisää siitä, miten hoitaa jalkoja kesällä.

Lue artikkeli