Lampaanvilla

lampaanvilla

Ehkäise jalkasieni Mills Lampaanvillalla

Pehmeä Mills Lampaanvilla erottelee varpaat ja imee kosteutta, ehkäisten jalkasienen syntyä. Se on ainutlaatuinen apu jalkasienen ehkäisyyn ja soveltuu myös diabeetikoille.

Lue lisää Osta verkosta

EtusivuLampaanvilla

Lampaanvilla ehkäisee hautumia ja jalkasientä

Hilseilevätkö ja kutisevatko varpaanvälit? Kyseessä voi olla varvasvälihautuma tai jalkasieni.

Varvasvälihautumalla tarkoitetaan kosteuden hautovan vaikutuksen aiheuttamaa varvasvälien ihon rikkoontumista. Varvasvälihautumaan ei välttämättä liity hiivan tai bakteerin aiheuttama tulehdus. Hautunut varvasväli-iho on usein valkoinen, pehmeä ja kostea. Krooninen varvasvälisieni eli jalkasilsa hautumineen ja jalkasieni raapimisineen altistavat ruusuinfektion kehittymiseen. Jalkasieni ilmenee tavallisesti punoituksena, kutinana, hilseilynä ja halkeiluna 4. tai 5. varvasvälissä. Sienitulehdusta on useasti myös päkiän tai jalkaholvin alueella.

Diabetes, lihavuus, kuumuus, hikoilu, hankaus ja puutteellinen hygienia altistavat hautumille. Varvasvälihautuma on usein seurausta huonosta jalkahygieniasta, liian pienten tai huonosti hengittävien sukkien ja keinomateriaalista valmistettujen jalkineiden käytöstä tai jalkojen runsaasta hikoilusta. Myös tiiviit varvasvälit sekä varpaiden virheasennot altistavat ihohautumille. 

 

Mills Lampaanvilla on ainutlaatuinen apu hautumien ja jalkasienen ehkäisyyn. 

Jalkasientä ilmenee joka neljännellä jossakin elämän vaiheessa. Jalkasieni viihtyy kosteissa olosuhteissa ja se alkaa useimmiten hautuneesta, rikkoutuneesta varpaidenvälistä. Mills lampaanvillan pujottaminen ihohautumiin ja varvasväleihin on paras keino ennaltaehkäistä ja hoitaa hautumia. Lampaanvilla imee kosteutta itseensä ja eristää ihopinnat toisistaan, jolloin iho pysyy kuivana ja ehjänä. Muistathan myös jalkojen päivittäisen itsehoidon pesuineen ja varpaidenvälien kunnon tarkkailun viikottain. Pehmeä ja erikoispuhdistettu lampaanvilla suojaa myös varpaiden ympärille levitettynä nivelpintoja ja ihoa mm. kengän aiheuttamilta hiertymiltä. 

Mills lampaanvilla on saatavilla kahdessa pakkauskoossa: 8 kpl käyttövalmista lampaanvillasuikaletta (n. 12 g) ja asettelumalli tai 20 g kerä. Tuote ei aiheuta kutinaa. Lampaanvillasta on puhdistettu lanoliini eli villarasva (saattaa sisältää lanoliinin jäämiä).

Mills Lampaanvilla on saatavilla apteekeista ja jalkojenhoidon ammattilaisilta!

Lampaanvilla lämmittää kylmiä varpaita

"Monet asiakkaamme ovat kehuneet Lampaanvillaa sen helppokäyttöisyyden takia. Varpaanväleihin pujotettava lampaanvilla lämmittää kylmiä ja palelevia varpaita etenkin näin talviaikaan. Pehmeä ja huomaamaton Mills Lampaanvilla pitää myös varpaiden ihon kuivana, ehkäisee hautumien syntyä ja toimii pehmusteena esimerkiksi talvikengissä. ”

Anni Kääriäinen, jalkaterapeutti, Mills Oy

Mills Lampaanvilla on apu jalkojen hikoiluun

Kastuvatko sukat helposti kengissä tai kärsitkö pahanhajuisesta hiestä varpaissa? Vuorokauden aikana jalkateristä erittyy normaalisti hikeä noin 1–2 dl. Joskus hikoilun määrä voi olla kuitenkin jopa 0,5 litraa. Jalkaterät hautuvat ja hikoilevat sukissa ja kengissä niin, että normaalisti ne ovat neljän tunnin kuluttua kosteat. Hieneritys on voimakkainta jalkaterien painealueilla paineärsytyksen aikana, kuten seistessä ja liikkuessa. Liikahikoilu jalkaterien iholla aiheuttaa kuitenkin pitkään jatkuvana infektioriskin ihon hautuessa ja pehmentyessä hien vaikutuksesta.

Liikahikoilun aiheuttamia haittoja voidaan hoitaa kosteutta siirtävillä pohjallisilla sekä kenkien säännöllisellä tuulettamisella ja vaihtamisella. Hikoilua ja hienhajua voidaan estää talkilla tai hikoilua hillitsevillä jalkavoiteilla ja deodoranteilla. Mills Lampaanvilla sitoo tehokkaasti kosteutta iholta, joten tuote on ainutlaatuinen apu varvasvälien hautumisen ja hikoilun estoon. Nahkakengät hengittävät parhaiten, joten liikahikoilusta kärsivän on hyvä suosia nahkaa kenkävalinnoissaan.

Mills Lampaanvillan käyttöohjeet

Poimuta villasuikale löysästi varpaiden väleihin niin, että villa kulkee varpaiden alla tai päällä. Taita villasuikaleen päät varpaiden ympärille tai leikkaa ylimääräinen villa pois. Mitä löysemmäksi jätät poimut, sitä paremmin villa ulottuu kummallekin puolelle varpaita ja nivelien suojaksi. Älä kiedo lampaanvillaa varpaiden ympärille, jottei varpaiden verenkierto esty. Huomioithan, että tuote ei ole steriilipakattu eikä sovi avohaavoille. Katso tarkemmat käyttöohjeet pakkauksen sisältä.

Katso käyttöohjevideo Osta verkosta

Muita Mills jalkojenhoitotuotteita