Bloodstop

BloodSTOP sidos nenäverenvuodon lopettamiseen

BloodSTOP on ensiapu yllättävän verenvuodon hoitoon!

BloodSTOP on enemmän kuin laastari. BloodSTOP sopii mm. verenvuodon, haavojen, hiertymien tai palovammojen hoitoon. BloodSTOP -sidos tyrehdyttää verenvuodon jopa alle minuutissa, sulkee haavan ja ehkäisee tulehduksia. Tutustu!

Lue lisää Osta verkosta

EtusivuBloodstop

Haavojen, hiertymien, verenvuodon ja palovammojen hoitoon

BloodSTOP on ensiapu yllättävän verenvuodon, kuten nenäverenvuodon, hoitoon, kun olet matkalla töihin, päiväkotiin tai muuhun tärkeään tapaamiseen. BloodSTOP on myös ehdoton apu traumaperäisessä haavassa, kuten osuma silmäkulmaan tai huuleen, kaatuminen tai veitsellä leikkaaminen sormeen. Geelikalvoksi muuttuva BloodSTOP -sidos lopettaa verenvuodon jopa alle minuutissa, sulkee haavan ja edistää haavan parantumista. BloodSTOPin kanssa voi käyttää myös haavanpuhdistusaineita ja muita haavanhoitotuotteita.

Yksittäispakatut BloodSTOP -sidokset kulkevat helposti mukana niin lenkillä, kaupassa, bussissa kuin reissussakin. BloodSTOP sopii esimerkiksi haavojen, hiertymien, verenvuodon tai palovammojen hoitoon. BloodSTOP -sidosta voidaan käyttää myös eläimillä, joilla se voi mahdollisesti vähentää tikkien tarvetta pienten haavojen hoidossa. BloodSTOP on saatavilla apteekeista.

BloodSTOP sopii kaikille:

  • lapsiperheille
  • keittiössä viihtyville
  • rakentajille ja remontoijille
  • puutarhaihmisille ja nikkaroijille
  • nyrkkeilijöille ja kontaktilajien harrastajille
  • metsästäjille ja eränkävijöille
  • verenohennuslääkkeitä (esim. Marevan) käyttäville
  • eläinten haavojen hoitoon.

Miksi BloodSTOP?

Ensiapu verenvuodon lopettamiseen ja haavan hoitoon.
Lopettaa verenvuodon jopa alle minuutissa.
Sulkee haavan ja ehkäisee sen tulehtumista.
Edistää haavan paranemista.
Huomaamaton geelikalvo pysyy paikallaan.
Sidosta voi leikata, rullata tai käyttää useina kerroksina.
Sopii vaikeisiinkin paikkoihin, turvallinen kaikenikäisille.
Biohajoava, ei ärsytä ihoa.
Riittoisa pakkaus.

Osta verkosta

BloodSTOP on saatavilla apteekeista ja verkkoapteekeista!

BloodSTOP on helppokäyttöinen

BloodSTOP-sidos on helppo leikata sopivan kokoiseksi tai rullata esim. nenäverenvuodon tyrehdyttämisessä. Pitkissä viiltohaavoissa BloodSTOP-sidoksia voi laittaa useita kerroksia päällekkäin tai vierekkäin.

BloodSTOP muuttuu veri- tai nestekontaktissa läpikuultavaksi geeliksi, joka käynnistää verenhyydytysprosessin tarttumalla ihon pintaan. Geeli sulkee haavan ja ehkäisee sen tulehtumista. BloodSTOP on huomaamaton, ei ärsytä ihoa ja se huuhdellaan ihosta pois, kun haava on umpeutunut. BloodSTOP -sidos suojaa haavaa tai tikkejä ja soveltuu myös kosteaan haavanhoitoon käyttämällä lisäksi peittävää sidosta BloodSTOPin päällä.

 

bloostop_use

Asiantuntija suosittelee

"BloodSTOP -sidosta voidaan käyttää sekä akuutissa että kroonisessa haavanhoidossa. Vesiliukoisesta luonnonmateriaalista valmistettu sidos on käyttäjilleen turvallinen, nopeuttaa haavojen paranemista ja ehkäisee tulehduksia. BloodSTOPia kannattaa pitää helposti saatavilla, sillä niin lapsiperheissä kuin muillakin sattuu ja tapahtuu päivittäin."

Proviisori Laura Niskanen, Mills Oy

Osta verkosta

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista