Bloodstop

BloodSTOP verentyrehdytyssidos

BloodSTOP on enemmän kuin laastari!

BloodSTOP on ensiapu yllättävään verenvuotoon. Geelikalvoksi muuttuva BloodSTOP -sidos tyrehdyttää verenvuodon jopa alle minuutissa sekä sulkee haavan ja edistää sen paranemista. BloodSTOP on tehokkaampi kuin perinteiset laastarit.

Lue lisää Osta verkosta

EtusivuBloodstop

Tyrehdytä verenvuoto nopeasti

BloodSTOP on ensiapu yllättävään verenvuotoon kun olet matkalla töihin, päiväkotiin tai muuhun tärkeään tapaamiseen. Yksittäispakatut BloodSTOP -sidokset kulkevat helposti mukana niin lenkillä, kaupassa, bussissa kuin reissussakin. Geelikalvoksi muuttuva BloodSTOP -sidos tyrehdyttää verenvuodon jopa alle minuutissa sekä sulkee haavan ja edistää sen paranemista. BloodSTOPin kanssa voi käyttää myös haavanpuhdistusaineita ja muita haavanhoitotuotteita

BloodSTOP sopii esimerkiksi veitsen tai partahöylän aiheuttamiin viiltoihin, nenäverenvuotoihin tai asfaltti-ihottumaan. BloodSTOP -sidosta voidaan käyttää myös eläimillä, joilla se voi mahdollisesti vähentää tikkien tarvetta pienten haavojen hoidossa. BloodSTOP on saatavilla apteekeista.

BloodSTOP sopii kaikille:

  • lapsiperheille
  • keittiössä viihtyville
  • rakentajille ja remontoijille
  • puutarhaihmisille ja nikkaroijille
  • nyrkkeilijöille ja kontaktilajien harrastajille 
  • metsästäjille ja eränkävijöille
  • Marevan-lääkitystä käyttäville
  • eläinten haavojen hoitoon.

Miksi BloodSTOP?

Tyrehdyttää verenvuodon nopeasti.
Sulkee haavan ja ehkäisee sen tulehtumista.
Edistää haavan paranemista.
Huomaamaton geelikalvo pysyy paikallaan.
Sidosta voi leikata, rullata tai käyttää useina kerroksina.
Sopii vaikeisiinkin paikkoihin, turvallinen kaikenikäisille.
Biohajoava, ei ärsytä ihoa.
Riittoisa pakkaus.

BloodSTOP on saatavilla apteekeista ja verkkoapteekeista!

Helppo käyttää

BloodSTOP-sidos on helppo leikata sopivan kokoiseksi tai rullata esim. nenäverenvuodon tyrehdyttämisessä. Pitkissä viiltohaavoissa BloodSTOP-sidoksia voi laittaa useita kerroksia päällekkäin tai vierekkäin.

BloodSTOP muuttuu veri- tai nestekontaktissa läpikuultavaksi geeliksi, joka käynnistää verenhyydytysprosessin tarttumalla ihon pintaan. Geeli sulkee haavan ja ehkäisee sen infektoitumista. BloodSTOP on huomaamaton, ei ärsytä ihoa ja se huuhdellaan ihosta pois, kun haava on parantunut. BloodSTOP -sidos suojaa haavaa tai tikkejä ja soveltuu myös kosteaan haavanhoitoon käyttämällä lisäksi peittävää sidosta BloodSTOPin päällä. 

 

bloostop_use

Asiantuntija suosittelee

"BloodSTOP -sidosta voidaan käyttää sekä akuutissa että kroonisessa haavanhoidossa. Vesiliukoisesta luonnonmateriaalista valmistettu sidos on käyttäjilleen turvallinen, toimii tehokkaasti ja taipuu monenlaiseen käyttöön. BloodSTOPia kannattaa pitää helposti saatavilla, sillä niin lapsiperheissä kuin muillakin sattuu ja tapahtuu päivittäin."

Proviisori Laura Niskanen, Mills Oy

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista