Bloodstop

BloodSTOP sidos nenäverenvuodon lopettamiseen

BloodSTOP on ensiapu yllättävän verenvuodon hoitoon!

BloodSTOP on enemmän kuin laastari. BloodSTOP on helppokäyttöinen verentyrehdytyssidos, joka lopettaa verenvuodon jopa alle minuutissa, sulkee haavan ja edistää haavan paranemista. Sidosta voi käyttää mm. akuutteihin ihon pintahaavoihin, hiertymiin tai palovammoihin sekä pitkäaikaisten, erittävien haavojen suojaamiseen ja kostean haavan hoitoon. Verenvuodon tyrehdyttäminen käy BloodSTOPin avulla helposti. Tutustu!

Lue lisää Osta verkosta

EtusivuBloodstop

Miksi valita BloodSTOP haavanhoitoon?

 • Helppokäyttöinen: Sidos on helppo leikata sopivan kokoiseksi tai rullata. Pitkissä viiltohaavoissa BloodSTOP -sidoksia voi laittaa useita kerroksia päällekkäin tai vierekkäin. Sidos huuhdellaan pois, kun haava on umpeutunut.
 • Nopea apu: BloodSTOP lopettaa verenvuodon jopa alle minuutissa.
 • Näkymätön: Sidos muuttuu veri- tai nestekontaktissa huomaamattomaksi geeliksi.
 • Sopii kaikille: Turvallinen kaikenikäisille – niin lapsille kuin aikuisillekin. Sidoksen materiaali on vesiliukoista ja biohajoavaa 100 % puuvillaselluloosaa, joka ei ärsytä ihoa tai elimistöä
 • Riittoisa pakkaus: Pakkauksesta riittää monen verenvuototilanteen lopettamiseen.

BloodSTOP on saatavilla apteekeista ja verkkoapteekeista!

Haavanhoito

Haava on ihon tai limakalvon vaurio. Haavat luokitellaan syntymekanismin perusteella akuutteihin ja kroonisiin haavoihin. Akuutteja haavoja ovat esimerkiksi naarmut, palovammat, pisto-, purema-, ruhje- ja viiltohaavat. Akuutti haava syntyy trauman aiheuttamana vahingossa tai suunnitellusti, esimerkiksi leikkauksessa. Krooninen haava voi syntyä trauman aiheuttamana, mutta yleisin syy on sairaus, joka heikentää verenkiertoa. Monet akuuttina alkavat haavat voivat muuttua kroonisiksi, jos paranemista haittaa diabetes tai valtimotauti. Krooninen haava sijaitsee yleensä säären alueella.

Vartalon ja raajojen haavat, jotka ovat pienempiä kuin 2 cm voidaan hoitaa kotikonstein. Haavan ensiapuna toimii yleensä verenvuodon tyrehdyttäminen ja peittäminen. Haava tulisi hoitaa mahdollisimman nopeasti.

Erilaiset haavat kuuluvat jokapäiväiseen elämään ja voivat sattua missä tahansa. Haavanhoitoon kannattaa panostaa, jotta tulehdusriski olisi mahdollisimman pieni. Etenkin diabeetikoiden ja valtimotautia sairastavien potilaiden tulisi suhtautua haavoihin vakavuudella. BloodSTOP -sidosta voidaan käyttää sekä akuutissa että kroonisessa haavanhoidossa. Sidos muuttuu veri- tai nestekontaktissa läpikuultavaksi geeliksi, joka käynnistää verenhyydytysprosessin tarttumalla ihon pintaan ja luomalla paineen haavaan. Geeli sulkee haavan kauttaaltaan ja ehkäisee sen infektoitumista.

Osta verkosta

Haavojen, hiertymien, verenvuodon ja palovammojen hoitoon

BloodSTOP on ensiapu yllättävän verenvuodon, kuten nenäverenvuodon, hoitoon, kun olet matkalla töihin, päiväkotiin tai muuhun tärkeään tapaamiseen. BloodSTOP on myös ehdoton apu traumaperäisessä haavassa, kuten osuma silmäkulmaan tai huuleen, kaatuminen tai veitsellä leikkaaminen sormeen. Geelikalvoksi muuttuva BloodSTOP -sidos lopettaa verenvuodon jopa alle minuutissa, sulkee haavan ja edistää haavan parantumista. BloodSTOPin kanssa voi käyttää myös haavanpuhdistusaineita ja muita haavanhoitotuotteita.

Yksittäispakatut BloodSTOP -sidokset kulkevat helposti mukana niin lenkillä, kaupassa, bussissa kuin reissussakin. BloodSTOP sopii esimerkiksi haavojen, hiertymien, verenvuodon tai palovammojen hoitoon. BloodSTOP -sidosta voidaan käyttää myös eläimillä, joilla se voi mahdollisesti vähentää tikkien tarvetta pienten haavojen hoidossa. BloodSTOP on saatavilla apteekeista.

BloodSTOP sopii kaikille:

 • lapsiperheille
 • keittiössä viihtyville
 • rakentajille ja remontoijille
 • puutarhaihmisille ja nikkaroijille
 • nyrkkeilijöille ja kontaktilajien harrastajille
 • metsästäjille ja eränkävijöille
 • verenohennuslääkkeitä (esim. Marevan) käyttäville
 • eläinten haavojen hoitoon

BloodSTOP on saatavilla apteekeista ja verkkoapteekeista!

BloodSTOP on helppokäyttöinen

BloodSTOP-sidos on helppo leikata sopivan kokoiseksi tai rullata esim. nenäverenvuodon tyrehdyttämisessä. Pitkissä viiltohaavoissa BloodSTOP-sidoksia voi laittaa useita kerroksia päällekkäin tai vierekkäin.

BloodSTOP muuttuu veri- tai nestekontaktissa läpikuultavaksi geeliksi, joka käynnistää verenhyydytysprosessin tarttumalla ihon pintaan. Geeli sulkee haavan ja ehkäisee sen tulehtumista. BloodSTOP on huomaamaton, ei ärsytä ihoa ja se huuhdellaan ihosta pois, kun haava on umpeutunut. BloodSTOP -sidos suojaa haavaa tai tikkejä ja soveltuu myös kosteaan haavanhoitoon käyttämällä lisäksi peittävää sidosta BloodSTOPin päällä.

bloostop_use

Asiantuntija suosittelee

"BloodSTOP -sidosta voidaan käyttää sekä akuutissa että kroonisessa haavanhoidossa. Vesiliukoisesta luonnonmateriaalista valmistettu sidos on käyttäjilleen turvallinen, nopeuttaa haavojen paranemista ja ehkäisee tulehduksia. BloodSTOPia kannattaa pitää helposti saatavilla, sillä niin lapsiperheissä kuin muillakin sattuu ja tapahtuu päivittäin."

Proviisori Laura Niskanen, Mills Oy

Osta verkosta

BloodSTOP on monikäyttöinen

Nenäverenvuodon hoito

Nenäverenvuoto on useimmiten vaaratonta ja se voidaan hoitaa helposti kotona. Yksittäispakatut BloodSTOP -sidokset ovat nopea apu nenäverenvuodon pysäyttämiseen. Sidos muuttuu verikontaktissa huomaamattomaksi geeliksi, jolloin nenään ei tarvitse laittaa näkyvää ja sieraimen tukkivaa tuppoa, joka häiritsisi.

Lue lisää nenäverenvuodon hoidosta

 

Eläimen haavan hoito

Koirien, kissojen ja kanien pienet haavat tai ihoruhjeet voi helposti hoitaa kotona. Yksittäispakatut BloodSTOP-sidokset ovat nopea apu vuotavan haavan hoitoon. BloodSTOP sulkee verenvuotokohdan, ehkäisee sen tulehtumista ja voi vähentää tikkauksen tarvetta eläimen haavan hoidossa. BloodSTOP sopii eläinten pinnallisten haavojen hoitoon – niin koirille, kissoille, kaneille kuin jyrsijöillekin, joten sitä kannattaa pitää kotona ensiapulaukussa.

Lue lisää eläimen haavan hoidosta

 

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista