Tuotetestaus: Mills Lampaanvilla, Mills Pihkavoide ja Mills Jalkaseerumi

Ympäri vuoden aktiivisesti luonnossa liikkuvat Fanni ja Milla saivat testiin Mills Lampaanvillan, Mills Pihkavoiteen ja Mills Jalkaseerumin. Lue, mitä mieltä he tuotteista olivat!

Lue koko artikkeli

EtusivuArtikkelitTuotetestaus: Mills Lampaanvilla, Mills Pihkavoide ja Mills Jalkaseerumi

Tuotetestaus: Mills Lampaanvilla, Mills Pihkavoide ja Mills Jalkaseerumi

Mills Lampaanvilla mukana vaelluksella

Ulkoilusta ja vaelluksesta nauttiva Milla kokeili Mills Lampaanvillaa vaelluksella. Lue Millan mietteitä lampaanvillasta.

 

“Mills Lampaanvilla ei ollut minulle entuudestaan tuttu tuote, mutta kun mahdollisuus lampaanvillan kokeiluun syntyi, kokeilin tuotetta mielelläni.

Lampaanvillan pehmeys yllätti, sillä lampaanvilla on todella pehmeää ja varpaiden väliin aseteltuna hyvin huomaamaton. En oikeastaan huomannut koko villan olemassaoloa, kun laitoin sukan ja kengän jalkaan.Ihminen laittamassa Mills Lampaanvillaa varpaiden väliin, lampaanvilla paketti ja kengät.

 

En ole kärsinyt varvasvälihautumista taikka muista varvas- tai iho-ongelmista vaelluksilla, mutta huomasin lampaanvillan sitovan kosteutta erinomaisesti. Siinä missä varpaanvälit olivat ennen kosteat päivän kävelyn jälkeen, oli lampaanvillan käytön jälkeen varvasvälit selkeästi kuivemmat.

Minulle lampaanvillan tuoma suurin etu olikin nimenomaan kosteudenpoisto. Jos jatkossa jalkaterissäni ilmenee ongelmia, kuten hautumia ja hiertymiä, en epäröi ottaa lampaanvillaa käyttöön.”

 

Tutustu Mills Lampaanvillaan

 

Mills Pihkavoide ja Mills Jalkaseerumi kosteuttavat tehokkaasti

“Liikun kesäisin paljon avojaloin ja paljasjalkakengillä. Vapaa-aikani kuluu myös vaelluksia tehden tuntureilla ja vuorilla. Jalkaterieni iho onkin kovilla ja kesän alussa huomasin kantapäiden ihon olevan normaalia kuivempi.

Halusin tarttua ongelmaan ennen kuin kärsisin halkeilevista ja kipeistä kantapäistä ja sainkin testiin Millsin Pihkavoiteen ja Mills Jalkaseerumin.

Ensimmäisenä kiinnitin huomiota tuotteiden tuoksuun. Käytän suurimmaksi osaksi hajusteettomia tuotteita, mutta näiden tuotteiden tuoksut eivät minua juuri häirinneet.

Seuraava asia, johon kiinnitin huomiota, oli se, että molemmat tuotteet imeytyvät nopeasti. Tapanani on levittää tuotteet jalkaterien puhtaalle iholle juuri ennen nukkumaanmenoa.

Olen aika laiska levittämään kosteusvoidetta iholleni säännöllisesti. Olenkin käyttänyt tuotteita yhdessä silloin, kun olen huomannut, että kantapäiden iho kaipaisi kosteutusta. Tällöin olen levittänyt seerumia ja voidetta jalkaterien ihoon muutamana peräkkäisenä iltana, niin että iho on saanut tehokkaasti ensiapua, eikä enää vaikuttanut niin kuivalta. Tähän tarkoitukseen tuotteet ovat mielestäni sopineet erinomaisesti.

Entistä paremmat tulokset saisin varmasti silloin, jos levittäisin kosteuttavaa voidetta jalkateriin päivittäin. Toistaiseksi pihkavoide ja seerumi yhdessä muutaman päivän ajan käytettynä ovat kuitenkin riittäneet pitämään jalkaterieni ihon kosteutettuna.

Suosittelen tuotteita jokaiselle jalkaterien ihon ja kantapäiden kuivuudesta kärsiville.”

 

Tutustu Mills Pihkavoiteeseen Tutustu Mills Jalkaseerumiin