Kuivat kädet - Pidä huolta käsien ihosta

Runsaasta pesemisestä kuivuneet kädet kaipaavat tehokasta kosteutusta. Käsien rasvaamista suositellaan aina käsienpesun jälkeen. Hyvin hoidettu iho kestää hankausta ja pysyy joustavana.

Lue koko artikkeli

EtusivuArtikkelitKuivat kädet – Pidä huolta käsien ihosta

Kuivat kädet - Pidä huolta käsien ihosta

Käsien huolellinen ja toistuva pesu on tällä hetkellä erittäin tärkeää jokaisen arkielämässä, jotta vältytään mahdollisilta sairastumisilta ja tautien mahdolliselta levittämiseltä. Niin uutisten kuin mainosten lomasta valistetaan oikeaoppiseen käsihygieniaan. Moni on omaksunut aiempaa pidemmän käsienpesuajan sekä pesee käsiään ahkerammin ja ajatuksen kanssa verrattuna aikaan ennen koronapandemiaa. Jatkuva käsienpesu ja desinfiointiaineiden käyttö kuitenkin kuivattavat ihoa. Kuivuessaan ihon vastustuskyky heikkenee ja altistuu herkemmin infektioille.

Ihon tehtävänä on suojata elimistöä mm. erilaisilta ulkoisilta mikrobeilta. Jatkuva käsienpesu ja desinfiointiaineiden käyttö vähentää iholla olevan normaalin mikrobiomin määrää ja siten vähentää ihon omaa vastustuskykyä. Ihon suojamekanismi toimii vain, jos iho on terve ja ehjä. Ikääntyessä iho ohenee ja kuivuu herkemmin ja siten se on alttiimpi rikkoontumaan verrattuna nuoren ihoon. Oikeanlaisella ihon hoidolla voidaan kuitenkin auttaa ihoa pysymään hyvässä kunnossa. Käsien säännöllinen rasvaus on hyvä muistaa. Ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia sisältämiä tuotteita on hyvä tarpeen mukaan käyttää päivittäin.

Kesän kynnyksellä kauniit kädet ovat myös tärkeä osa juhlalookin onnistumista. Alla ohje näppärään käsienhoitoon. Säännöllisellä käsien hoidolla, pidät kädet ja kynnet kauniina ja terveinä.

Kokeile Mills käsihoitoa:

  • Pese kädet huolellisesti saippuoidulla vedellä. Kuivaa kädet.
  • Viilaa kynnet, muotoile haluttuun muotoon, muista puhdistaa kynnen aluset.
  • Kuori käsien ihoa muutaman minuutin ajan (muista myös kynsinauhat, käsivarret ja kyynärpäät).
  • Liota käsiäsi muutaman minuutin kylpyvedessä. Kuivaa kädet.
  • Levitä kynsinauhoille kynsinauhojen hoito tuote (esim. kynsinauhavesi).
  • Siisti kynnet kynnen puhdistus instrumentilla, jotta saat kynsilevyyn tarttuneen kynsinauhan poistettua kynneltä. Siisti irtonaiset kynsinauhan riekaleet iholeikkureilla (muista ettei tervettä kynsinauhaa saa leikata). Pyyhi kynnet puhdistus vedellä.
  • Kiillota tai lakkaa kynnet (suihkuta kynsilakan pikakuivattajaa). Odota 3-5 minuuttia (riippuen lakasta ja lakkakerroksista).
  • Levitä kynsinauhoille kynsinauhaöljy tai kynsinauhavoide. Hiero hetken aikaa, jotta tuote pääsee imeytymään.
  • Levitä lopuksi käsivoide hierovin liikkein käsiin. Millsiltä on nyt kesäkaudeksi saatavilla tehokkaat ja ihanan tuoksuiset Baehr käsivoiteet apteekeissa.
  • Käsien ja kynsinauhojen iho on hyvä rasvata päivittäin, tarpeen mukaan useasti päivässä. Käsi kuorintaa on hyvä käyttää kerran viikossa. Saat käsien ihon pysymään kirkkaana ja iho pystyy vastaan ottamaan käyttämiesi tuotteiden vaikutukset.

 

Millsillä on nyt kesänaikana saatavilla pehmittävät ja kosteuttavat, raikkaan tuoksuiset käsivoiteet matkakoossa apteekeista ja jalkojehoidon ammattilaisilta.

Baehr Käsivoide hunajameloni 30 ml

Hunajamelonintuoksuinen, arvokasta avokadoöljyä sisältävä, kosteuttava ja suojaava käsivoide kuivalle iholle. Urea, sorbitoli ja glyseriini tuovat iholle voimakasta kosteutta. Voide vahvistaa Ihon omaa suojaa ja tukee sen uudistumista. Hunajamelonin virkistävä, hedelmäinen tuoksu. Dermatologisesti testattu. Hierotaan päivittäin käsien iholle.

Baehr Käsivoide passionhedelmä 30 ml

Passionhedelmäntuoksuinen, ureaa sisältävä, kosteuttava ja suojaava käsivoide kuivalle iholle. Sisältää myös Kuolleenmeren suolaa, joka vaikuttaa ihoa rauhoittavasti ja sisältää arvokkaita mineraaleja. Hierotaan päivittäin käsien iholle.