• Herkät ja kuivat jalat - Miten hoidan jalkoja, jotka ovat alttiita ärsytykselle ja infektioille?

  Herkät ja kuivat jalat ovat alttiita erilaisille iho- ja kynsiongelmille, kuten halkeileville kantapäille, jalkasienelle, sisäänkasvaneelle kynnelle ja varvasvälihautumille. Oikeanlainen jalkojenhoito voi ennaltaehkäistä erilaiset kynsi- ja iho-ongelmat ja tukea jalkaongelmien hoidossa. Tutustu miten hoidat herkkää ja kuivaa ihoa, joka on altis ärsytykselle ja infektioille.

  Lue lisää
 • Mills Jalkakylpysuola ennaltaehkäisee jalka- ja kynsisientä ja tukee sieni-infektioiden hoidossa!

  Jalka ja -kynsisieni ovat inhottavia vaivoja. Jos liikut paljon yleisissä tiloissa, esimerkiksi uimahalleissa sekä urheilutilojen pukuhuoneissa ja pesutiloissa on sinulla ollut mahdollisuus altistua jalka- ja kynsisienelle. Mills Jalkakylpysuola on uusi, antiseptinen jalkakylpy, joka tukee sieni-infektioiden hoitoa sekä ennaltaehkäisee infektioiden leviämistä ja uusiutumista. Tutustu!

  Lue lisää
 • BloodSTOP on ensiapu
  yllättävään verenvuotoon.

  BloodSTOP on enemmän kuin laastari. BloodSTOP -sidos sopii mm. verenvuodon, haavojen ja hiertyminen hoitoon. Sidos tyrehdyttää verenvuodon jopa alle minuutissa, sulkee haavan ja ehkäisee tulehduksia. Lue lisää!

  Lue lisää Osta verkosta
 • Comforsil Ihonsuoja auttaa.
  Nauti liikkumisesta
  ilman rakkoja!

  Comforsil Ihonsuoja suojaa jalkoja ja estää hiertymien sekä rakkojen syntymisen kävellessä tai urheillessa. Helppokäyttöiset Comforsil Ihonsuojat suojaavat jalkaterää, päkiää ja kantapäätä. Tutustu ja tilaa!

  Lue lisää Osta verkosta

Sesonkituotteet

Millsin tuotteet on saatavilla apteekeista ja jalkojenhoidon ammattilaisilta!

Uusimmat artikkelit

Jalkojen hoito kesällä - Jalkavaivojen ennaltaehkäisy ja hoito

Jalkojen hoito kesällä - Jalkavaivojen ennaltaehkäisy ja hoito

Kesällä liikutaan normaalia enemmän ja erilaisessa ympäristössä, mikä tuo mukanaan erilaisia haasteita jalkojen hoitoon. Moni unohtaa jalkojen hoidon kesän ajaksi…

Herkät ja kuivat jalat - Miten hoidan jalkoja, jotka ovat alttiita ärsytykselle ja infektioille?

Herkät ja kuivat jalat - Miten hoidan jalkoja, jotka ovat alttiita ärsytykselle ja infektioille?

Herkkää ja kuivaa jalkojen ihoa tulisi hoitaa huolellisesti, jotta vältytään niin terveydellisesti kuin kosmeettisestikin ikäviltä jalka- ja kynsiongelmilta. Erityisesti jalkojen…

Hyvät kengät jalalle - Näin ostat hyvät kengät

Hyvät kengät jalalle - Näin ostat hyvät kengät

Tutkimusten mukaan vain noin 60 %:lla aikuisista on terveet jalat ja jalkaterien muutoksista vähintään 95 prosenttia on saanut alkunsa jo…

lampaanvilla

Ehkäise jalkasieni Mills Lampaanvillalla!

Mills Lampaanvilla on ainutlaatuinen apu jalkasienen ehkäisyyn. Lampaanvilla erottelee varpaat ja imee kosteutta ehkäisten jalkasienen syntyä. Soveltuu myös diabeetikoille. Tutustu ja tilaa!

Lue lisää Osta verkosta

Tiesitkö?

Puhjennut rakko tai ihorikko voi toimia bakteerien
kulkureittinä ja aiheuttaa infektion.

Tutustu, miten ehkäiset hiertymiä
ja rakkoja tehokkaimmin.

Suojaa

Esim. hiertymä kantapäässä, rakko jalassa tai jalkojen kovettumat ovat harmillisia vaivoja. Ihoa suojaavat tuotteet auttavat. Tutustu nyt!

Lue lisää

Korjaa

Jalan virheasento on tärkeää korjata. Korjaaminen lievittää kipua, vähentää kehon kuormitusta ja ehkäisee jalkaterien ihomuutoksia. Katso hoitotuotteet!

Lue lisää

Hoida

Jalkojen säännöllisellä hoidolla voidaan estää mm. kuivat jalkapohjat, väsyneet jalat, sisäänkasvanut kynsi tai kovettumat jaloissa. Tutustu hoitotuotteisiin!

Lue lisää

Seuraa

Kun jalkaongelmat havaitaan ajoissa, ehkäistään vakavien vaurioiden kehittymisen. Jalkavaivat minimoidaan omatoimisella jalkojen seurannalla. Katso apuvälineet!

Lue lisää

Liikuta

Jalkojen liikuttelu parantaa verenkiertoa ja lievittää kipua. Ehkäise jumppaamalla esim. jalkojen huono verenkierto, väsyneet jalat tai jalkaterän virheasento!

Lue lisää

Jalkaongelmia?

Kärsitkö hiertymistä, halkeamista tai vaivaisenluusta? Tutustu ratkaisuihimme.

Mills-tuotteet testissä

Comforsil Ihonsuoja testissä hiihtolenkillä

Comforsil Ihonsuoja testissä hiihtolenkillä

Tutustu miten Comforsil ihonsuoja toimii liikunnanohjaaja Satun käytössä. Annoimme Sadulle hiihtolenkille testattavaksi Comforsil Ihonsuoja-tuotteen, joka vaimentaa iskua ja sopii ehkäisemään mustelmia, kovettumia, hankaumia ja rakkoja. Lue lisää!

Talviurheilua ilman hiertymiä

Talviurheilua ilman hiertymiä

Annoimme bloggaaja Chic Conservative Chanelille laskettelureissulle testattavaksi Mills Comforsilin ihonsuojatuotteita, jotka on suunniteltu vähentämään ihoon kohdistuvaa painetta, lievittämään hankauksesta johtuvaa kipua ja ehkäisemään rakkojen syntymistä. Lue lisää miten tuotteet toimivat! *Kaupallinen yhteistyö*

Seuraa Millsin tuotetestausta IG:ssä

Seuraa Millsin tuotetestausta IG:ssä

Tiesitkö, että Instagramissa hashtagilla #millsjalat voit seurata miten eri lajien urheilijat testaavat Millsin tuotteita käytännössä? Tutustu mitä mieltä Millsin Ihonsuojapaloista ovat mm. huippujääkiekkoilija Meeri Räisänen ja hiihtäjä Annika Sjöström.

Ihonsuojapalat naisjääkiekkoilijan testissä

Ihonsuojapalat naisjääkiekkoilijan testissä

Tutustu miten Millsin Ihonsuojapalat toimivat maalivahti Meeri Räisäsen käytössä. Meeri Räisänen on suomalainen jääkiekkoilija, joka siirtyi ensimmäisenä suomalaisena pelaamaan Naisten NHL:ään Connecticut Whalen joukkueeseen (kausi 2018–2019).

Katso kaikki tuotetestaukset