• Nenäverenvuoto ja kuivat limakalvot - Nenäverenvuodon tyrehdyttäminen BloodSTOP- sidoksilla

  Nuha- ja allergiakautena nenän limakalvot ärsyyntyvät ja kuivuvat. Erityisesti sisähuoneilman kuivuus, lämmityskausi tai lääkesuihkeiden käyttö kuivattavat limakalvoja entisestään ja voivat aiheuttaa yllättäviä verenvuototilanteita. Tutustu miten voit hoitaa nenäverenvuotoa BloodSTOP -sidoksen avulla.

  Lue lisää
 • Mills Jalkakylpysuola ennaltaehkäisee jalka- ja kynsisientä ja tukee sieni-infektioiden hoidossa!

  Jalka ja -kynsisieni ovat inhottavia vaivoja. Jos liikut paljon yleisissä tiloissa, esimerkiksi uimahalleissa sekä urheilutilojen pukuhuoneissa ja pesutiloissa on sinulla ollut mahdollisuus altistua jalka- ja kynsisienelle. Mills Jalkakylpysuola on uusi, antiseptinen jalkakylpy, joka tukee sieni-infektioiden hoitoa sekä ennaltaehkäisee infektioiden leviämistä ja uusiutumista. Tutustu!

  Lue lisää
 • BloodSTOP on ensiapu
  yllättävään verenvuotoon.

  BloodSTOP on enemmän kuin laastari. BloodSTOP -sidos sopii mm. verenvuodon, haavojen ja hiertyminen hoitoon. Sidos tyrehdyttää verenvuodon jopa alle minuutissa, sulkee haavan ja ehkäisee tulehduksia. Lue lisää!

  Lue lisää Osta verkosta
 • Comforsil Ihonsuoja auttaa.
  Nauti liikkumisesta
  ilman rakkoja!

  Comforsil Ihonsuoja suojaa jalkoja ja estää hiertymien sekä rakkojen syntymisen kävellessä tai urheillessa. Helppokäyttöiset Comforsil Ihonsuojat suojaavat jalkaterää, päkiää ja kantapäätä. Tutustu ja tilaa!

  Lue lisää Osta verkosta

Sesonkituotteet

Millsin tuotteet on saatavilla apteekeista ja jalkojenhoidon ammattilaisilta!

Uusimmat artikkelit

Nenäverenvuoto ja kuivat limakalvot - Nenäverenvuodon tyrehdyttäminen BloodSTOP- sidoksilla

Nenäverenvuoto ja kuivat limakalvot - Nenäverenvuodon tyrehdyttäminen BloodSTOP- sidoksilla

Kuiva sisäilma sekä flunssa- ja allergiakauden aikana käytettävät nenäsuihkeet saavat nenän limakalvot kuivumaan ja karstoittumaan sekä voivat aiheuttaa verenvuototilanteita. Sieraimien…

Viisi vinkkiä laskettelijalle – Suojaa jalkojen ihoa rinteessä

Viisi vinkkiä laskettelijalle – Suojaa jalkojen ihoa rinteessä

Aurinkoiset rinteet houkuttelevat ihmiset laskettelurinteisiin. Laskettelu on yksi Suomen suosituimmista talviurheilulajeista. Harrastuksella on kuitenkin myös miinuspuolensa, sillä laskettelu rasittaa koko…

Hiertymät, rakot ja painaumat hiihtäjän riesana - Ehkäise hiihtäjän jalkaongelmat

Hiertymät, rakot ja painaumat hiihtäjän riesana - Ehkäise hiihtäjän jalkaongelmat

Ladut kutsuvat nyt hiihtäjiä nauttimaan auringosta ja raikkaasta ilmasta. Hiihto on yksi Suomen suosituimmista talviulkoilulajeista. Hiihto soveltuu erinomaisesti myös nivelvammoista…

lampaanvilla

Ehkäise jalkasieni Mills Lampaanvillalla!

Mills Lampaanvilla on ainutlaatuinen apu jalkasienen ehkäisyyn. Lampaanvilla erottelee varpaat ja imee kosteutta ehkäisten jalkasienen syntyä. Soveltuu myös diabeetikoille. Tutustu ja tilaa!

Lue lisää Osta verkosta

Tiesitkö?

Puhjennut rakko tai ihorikko voi toimia bakteerien
kulkureittinä ja aiheuttaa infektion.

Tutustu, miten ehkäiset hiertymiä
ja rakkoja tehokkaimmin.

Suojaa

Esim. hiertymä kantapäässä, rakko jalassa tai jalkojen kovettumat ovat harmillisia vaivoja. Ihoa suojaavat tuotteet auttavat. Tutustu nyt!

Lue lisää

Korjaa

Jalan virheasento on tärkeää korjata. Korjaaminen lievittää kipua, vähentää kehon kuormitusta ja ehkäisee jalkaterien ihomuutoksia. Katso hoitotuotteet!

Lue lisää

Hoida

Jalkojen säännöllisellä hoidolla voidaan estää mm. kuivat jalkapohjat, väsyneet jalat, sisäänkasvanut kynsi tai kovettumat jaloissa. Tutustu hoitotuotteisiin!

Lue lisää

Seuraa

Kun jalkaongelmat havaitaan ajoissa, ehkäistään vakavien vaurioiden kehittymisen. Jalkavaivat minimoidaan omatoimisella jalkojen seurannalla. Katso apuvälineet!

Lue lisää

Liikuta

Jalkojen liikuttelu parantaa verenkiertoa ja lievittää kipua. Ehkäise jumppaamalla esim. jalkojen huono verenkierto, väsyneet jalat tai jalkaterän virheasento!

Lue lisää

Jalkaongelmia?

Kärsitkö hiertymistä, halkeamista tai vaivaisenluusta? Tutustu ratkaisuihimme.

Mills-tuotteet testissä

Comforsil Ihonsuoja testissä hiihtolenkillä

Comforsil Ihonsuoja testissä hiihtolenkillä

Tutustu miten Comforsil ihonsuoja toimii liikunnanohjaaja Satun käytössä. Annoimme Sadulle hiihtolenkille testattavaksi Comforsil Ihonsuoja-tuotteen, joka vaimentaa iskua ja sopii ehkäisemään mustelmia, kovettumia, hankaumia ja rakkoja. Lue lisää!

Talviurheilua ilman hiertymiä

Talviurheilua ilman hiertymiä

Annoimme bloggaaja Chic Conservative Chanelille laskettelureissulle testattavaksi Mills Comforsilin ihonsuojatuotteita, jotka on suunniteltu vähentämään ihoon kohdistuvaa painetta, lievittämään hankauksesta johtuvaa kipua ja ehkäisemään rakkojen syntymistä. Lue lisää miten tuotteet toimivat! *Kaupallinen yhteistyö*

Seuraa Millsin tuotetestausta IG:ssä

Seuraa Millsin tuotetestausta IG:ssä

Tiesitkö, että Instagramissa hashtagilla #millsjalat voit seurata miten eri lajien urheilijat testaavat Millsin tuotteita käytännössä? Tutustu mitä mieltä Millsin Ihonsuojapaloista ovat mm. huippujääkiekkoilija Meeri Räisänen ja hiihtäjä Annika Sjöström.

Ihonsuojapalat naisjääkiekkoilijan testissä

Ihonsuojapalat naisjääkiekkoilijan testissä

Tutustu miten Millsin Ihonsuojapalat toimivat maalivahti Meeri Räisäsen käytössä. Meeri Räisänen on suomalainen jääkiekkoilija, joka siirtyi ensimmäisenä suomalaisena pelaamaan Naisten NHL:ään Connecticut Whalen joukkueeseen (kausi 2018–2019).

Katso kaikki tuotetestaukset